σκορδά σαλαγκούδη
Lifestyle

Σκορδά-Σαλαγκούδη: Γιατί τσακώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής

Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη ήρθαν σε αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, όμως ο διάλογος μετατράπηκε σε…«προσωπική» επίθεση!

Όλα ξεκίνησαν ομαλά, όταν όμως η συζήτηση πήγε στο θέμα των ψήφων του Survivor, Σκορδά και Σαλαγκούδη λογομάχησαν στον αέρα του Πρωινού.

Συγκεκριμένα, αυτό που ενόχλησε την δημοσιογράφο ήταν η θεωρία πως οι γονείς της την βοήθησαν να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο «κατευθύνοντας» μηνύματα υπέρ της.

Σκορδά και Σαλαγκούδη κατέληξαν να μιλούν για την μητέρα της πρώην παίκτριας του ριάλιτι και εκεί τα αίματα άναψαν…

Ακολουθεί ο διάλογος Σκορδά-Σαλαγκούδη:

Α.Σ: Η μητέρα μου δεν είναι Πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε, αλλά δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πώς συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;

Φ.Σ: Τώρα δε θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μη μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο.

Α.Σ: Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου τηλέφωνο; Δεν είναι οργανωμένη.

Φ.Σ: Δεν είπα ότι είναι οργανωμένη. Δεν είχαν σταλεί καθόλου μηνύματα; Να ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες που ήταν σε συλλόγους να σε βοηθήσουν;

Α.Σ: Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του Make A Wish θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου.

Φ.Σ: Αν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά και όχι με τη λίστα ενός οργανισμού, θα το στήριζα. Αν είχα πέντε γνωστούς θα το στήριζα με κάθε τρόπο.

Α.Σ: Δημιουργούνται εντυπώσεις.

Φ.Σ: Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Α.Σ: Δε σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση. Το ξεκαθάρισα αυτό για τον πατέρα μου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Και βγήκε και ο ίδιος ο πατέρας μου. Από εσάς το άκουσα αυτό με τα φιλανθρωπικά σωματεία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *