Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Ροή ειδήσεων

ΑΕΚ: «Στήσιμο» η εισήγηση τιμωρίας για αλλοίωση στις εκλογές ΕΠΣ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επικρατεί αναβρασμός με τους διοικούντες να ετοιμάζουν σφοδρή επίθεση και μάχη σε όλα τα μέτωπα για δικαίωση.

ΑΕΚ

ΑΕΚ: “Στημένη διαδικασία”

Με νέα τοποθέτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε «στήσιμο» εναντίον της την εισήγηση τιμωρίας για αλλοίωση στις εκλογές ΕΠΣ και προαναγγέλλει αποκαλύψεις.

Όπως τόνισε η ΠΑΕ ΑΕΚ, πρόκειται για μια στημένη διαδικασία, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πρόκειται απλώς για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία και καλείται να αποφασίσει αν θα γίνει (ή όχι) η παραπομπή.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με νέα τους τοποθέτηση, δήλωσαν πως θα βγουν στην αντεπίθεση και θα καταγγείλουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη.

ΑΕΚ: Αναξιόπιστες οι καταθέσεις

Βάσει της κατάθεσης Κούγια κλήθηκαν και κατέθεσαν εσπευσμένα με ταχύτητα που ουδέποτε έχει επιδείξει η Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία λιμνάζουν υποθέσεις 5ετίας περί τους 40 (!!!) μάρτυρες.

Η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν επιβεβαιώνει τίποτα απολύτως από τις καταγγελίες και η παραπομπή γίνεται με βάση τις καταθέσεις ελάχιστων εκπροσώπων ηττημένων παρατάξεων από τις μαύρες εποχές της παράγκας και του πλήρους ελέγχου της ΕΠΟ.

Η Ένωση επισήμανε πως είναι ελάχιστες όσες είναι επιβαρυντικές -όχι για την ΑΕΚ- αλλά για τις εκλογές και μάλιστα ελέγχεται απόλυτα η αξιοπιστία τους αφού αφορούν ηττημένους εκλογών που μάλιστα έχουν μηνυθεί από τους νικητές των εκλογών.

Επίσης, αναφέρεται πως μια εξ αυτών των καταθέσεων δεν είναι καν κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία, η οποία μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου.

​«Έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την κατάλληλη στιγμή», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ.

Latest Posts

Viral Posts