άγριες μέλισσες
Media

Άγριες Μέλισσες: Η διάλυση πλησιάζει και θα είναι οριστική

Οι σχέσεις στις Άγριες Μέλισσες διαταράσσονται ανεπανόρθωτα. Η διάλυση πλησιάζει και δεν υπάρχει επιστροφή. Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, που έχει αγαπηθεί από το κοινό δεν σταματάει τις ανατροπές.

Τι θα συμβεί στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια;

Η οικογένεια των Σεβαστών, βρίσκεται στα πρόθυρα μιας απόλυτης διάλυσης, η οποία αυτή τη φορά μπορεί να είναι και οριστική.

Η αποκάλυψη του Μιλτιάδη στον Δούκα

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, αρχικά, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Νικηφόρος τον πρόδωσε στην υπόθεση με την βιομηχανική ζώνη. Ο Δούκας επιβεβαιώνει πως έμεινε 6 χρόνια στην απομόνωση εξαιτίας του γιου του και αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος αλλάζει στάση στις Άγριες Μέλισσες και πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρηδων. Εκεί, η Ασημίνα και η Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές.

Ο Δούκας αρπάζει από το τμήμα ένα έγγραφο που τον ενοχοποιεί και η Ανέτ τον προδίδει. Αυτή τη φορά δεν θέλει να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημά του.

Δρόσω και Ασημίνα ελπίζουν να κρατήσουν τον μικρό Σέργιο

Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ εκείνος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει ξανά τη σχέση του με τον Κωνσταντή. Ο ίδιος αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν ότι θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, η χαρά τους στις Άγριες Μέλισσες, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Κωνσταντής αναλαμβάνει δράση

Ο Κωνσταντής συγχωρεί την Δρόσω, όμως, την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος κάνει μια συμβιβαστική πρόταση στην Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο.

Παράλληλα, κάνει και στον Μιλτιάδη μια απρόβλεπτη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα του, η οποία φέρνει όμως νέες φουρτούνες στους Σεβαστούς.

Τίποτα στις Άγριες Μέλισσες, δεν θυμίζει την άλλοτε ισχυρή και ενωμένη οικογένεια των Σεβαστών. Η Μυρσίνη είναι πλέον ανήμπορη να αντιδράσει, τους βλέπει να διαλύονται.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *