Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ροή ειδήσεων

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Τι λέει για το ροζ βίντεο

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό στο internet.

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο «MasterChef», μίλησε στο περιοδικό «You», για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε μόλις 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον επικείμενο γάμο της με τον σύντροφό της.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΑΚΗ

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: “Το έχω αφήσει πίσω μου”

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τη διαδικασία που ακολούθησε έπειτα από ένα ροζ βίντεο που διέρρευσε στο Διαδίκτυο. «Το έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γι’ αυτό και με έριξε πολύ συναισθηματικά. Και συνέβη μάλιστα 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το έχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό».

Αμέσως μετά το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε τα νέα επαγγελματικά της βήματα, αλλά η εξέλιξη στην καριέρα της συνέπεσε με τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της. «Ούτε εκείνος ούτε εμείς είχαμε γνωρίζαμε κάτι. ‘Ήταν πάντα πολύ δυνατός. Τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν “φύγει” είχε έναν έντονο πόνο στο στομάχι όπως μου είχε πει η αδελφή μου. Οι γιατροί μας είπαν αργότερα ότι υπήρχε περίπτωση αυτό να ήταν το σύμπτωμα πριν το πρώτο έμφραγμα. Μετά επακολούθησε και το δεύτερο και μοιραίο έμφραγμα. Με τον μπαμπά μου είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, ήμουν η αδυναμία του και τον αγαπούσα πάρα πολύ. ‘Ήμουν μικρή σε ηλικία όταν χώρισαν οι γονείς μου και πέρασαν χρόνια για να βρούμε τις ισορροπίες μας. Τον “τιμωρούσα” για αυτόν τον χωρισμό, γιατί δεν τον καταλάβαινα.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: “Το βράδυ πριν ο πατέρας μου πεθάνει με πήρε τηλέφωνο”

Όταν πήγα στην Κύπρο με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν είμαι καλά και πολλές φορές δεν το σήκωνα αν είχα δουλειά, αλλά τον έπαιρνα αργότερα. Το βράδυ πριν φύγει από την ζωή, με πήρε ξανά, αλλά δεν το σήκωσα γιατί ήμουν στο εστιατόριο. Δεν ξέρω αν αισθανόταν άσχημα στην υγεία του και ήθελε να μου το πει, ή απλά ήθελε να μου μιλήσει. Το ότι δεν σήκωσα εκείνο το τελευταίο του βράδυ το τηλέφωνο, είναι κάτι που θα το κουβαλάω μέσα μου για πάντα από τύψεις».

Μιλώντας όμως, και για το γάμο της με τον Απόστολο Γεραμάνη, η Σπυριδούλα επιβεβαίωσε ότι θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα.

«Όταν ο Απόστολος μου έδωσε το μονόπετρο ντρεπόταν. Θέλουμε ο γάμος μας να γίνει στις αρχές του χειμώνα για να ξεκαθαριστεί το θέμα της πανδημίας».

Τέλος, όσον αφορά στο φετινό MasterChef ανέφερε πως υποστηρίζει τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάννι.

Πηγή: You

Latest Posts

Viral Posts