Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Ροή ειδήσεων

Ερυθρός Σταυρός: Σοκ με θάνατο διασωληνωμένου ασθενή

Έρευνα για εγκληματική ενέργεια διεξάγεται στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” έπειτα από θάνατο 76χρονου διασωληνωμένου με κορωνοϊό ασθενούς το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 76χρονος νοσηλευόταν με επιπλοκές του κορωνοϊού διασωληνωμένος – εκτός ΜΕΘ- σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός” και κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ξαφνικά και χωρίς να υπήρξαν προηγουμένως ενδείξεις επιδείνωσης της υγείας του, πως στον καρδιογράφο εμφανίστηκε ισοηλεκτρική γραμμή, δηλαδή δεν υπήρχε καρδιακή δραστηριότητα και του έκαναν ανάνηψη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

ερυθρός σταυρός

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι Αρχές το θάνατο του 76χρονου

Μάλιστα, οι μέχρι τώρα υποψίες των αξιωματικών έχουν πέσει σ’ έναν 60χρονο, επίσης ασθενή, ο οποίος νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι.

Αυτή την ώρα οι Αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα από τα μηχανήματα, με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες ανεπίσημες ταυτοποιούνται με αποτυπώματα του ασθενούς.

Το «θρίλερ» ξεκίνησε, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο αναπνευστήρας του 76χρονου ήταν τραβηγμένος, ενώ δεν ήταν και στην παροχή ρεύματος τα καλώδια και οι πρίζες.

Αμέσως στο νοσοκομείο χτύπησε συναγερμός, για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί κι όταν οι γιατροί πιστοποίησαν ότι ο 76χρονος ήταν ήδη νεκρός, ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πήγαν στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τις έρευνες κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς το νοσοκομείο είναι αποκλειστικά για Covid-19 και στο συγκεκριμένο θάλαμο νοσηλεύονταν ασθενείς με κορωνοϊό.

Έπρεπε, λοιπόν, να τηρηθούν όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και να ακολουθηθεί συγκεκριμένη υγειονομική διαδικασία.

Μέχρι στιγμής, έχουν ληφθεί καταθέσεις από γιατρούς, ενώ ανάμεσα στις ερωτήσεις των αστυνομικών είναι και το ποια ήταν η συμπεριφορά του 60χρονου υπόπτου τις προηγούμενες ημέρες απέναντι στον 76χρονο, αλλά κι αν είχε παραπονεθεί στους γιατρούς για οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση ακόμα και με τον ήχο και τη φασαρία που μπορεί να έκαναν τα μηχανήματα.

Latest Posts

Viral Posts