Δευτέρα, Μάι 17, 2021

Ροή ειδήσεων

Bread Factory: Δωρεές κατά του κορονοϊού

Τα Bread Factory προχωρούν στη δωρεά μιας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας “Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο” και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Επίσης πραγματοποιούν δωρεά χιλίων (1000) στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος “Σωτηρία”.

Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

bread factory

H ανακοίνωση της εταιρείας

“Τα BREAD FACTORY σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές”, δήλωσε ο Δ.Σ. της εταιρείας κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.

Τα BREAD FACTORY με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απρόσκοπτο αγώνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και την αδιαμφισβήτητη αυτοθυσία που επιδεικνύει όλο αυτό το διάστημα, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό τους.

Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων”.

Latest Posts

Viral Posts