χριστόφορος παπακαλιάτης
Media

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστρέφει με νέα σειρά

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη μετά από σχεδόν δέκα χρόνια. Εδώ και καιρό φημολογούταν πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε συμφωνήσει να βγάλει τη νέα του σειρά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο ANT1. Τελικά όμως φαίνεται να “έκλεισε” στο Mega.

Όπως έγινε γνωστό ότι ο Παπακαλιάτης ετοιμάζει μια νέα σειρά μυθοπλασίας που θα είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα του 2021. Θα προβληθεί από τη παλιά του τηλεοπτική στέγη, το Mega.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ετοιμάζει δραματική ερωτική σειρά που θα εξελίσσεται εν μέσω πανδημίας

Πρόκειται για μια δραματική σύγχρονη ερωτική σειρά, τα επεισόδια της οποίας θα προβάλλονται εβδομαδιαίως. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα αναφέρουν ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται εν καιρώ πανδημίας. Επίσης ότι μέρος των γυρισμάτων θα λάβει χώρα στους Παξούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1. Για να βγάλει τη νέα του σειρά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Όμιλος του Αμαρουσίου. Τελικά όμως, όπως μετέδωσε το Open, ο γνωστός δημιουργός «έκλεισε» στο Mega.

Οι πληροφορίες ανάφεραν πώς κομβικό ρόλο στην επιστροφή Παπακαλιάτη στο Μεγάλο κανάλι έπαιξε ο διευθυντής προγράμματος Κώστας Σούσουλας. Ο κ. Σούσουλας συνδέεται με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με πολυετή συνεργασία και φιλία κάνοντας μαζί μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα ήταν και παραγωγός της ταινίας «Αν…» το 2012.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *