Δευτέρα, Μάι 17, 2021

Ροή ειδήσεων

Παρίσι: Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο 

Συναγερμός στο Παρίσι, καθώς πριν λίγη ώρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Henri-Dunant, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο.

Αστυνομική πηγή επιβεβαίωσε στο Euronews και στο Reuters ότι ένα άτομο είναι νεκρό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, μπροστά από το οποίο πυροβολήθηκε.

Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, ενώ τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για το κίνητρο της επίθεσης.

Παρίσι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 13:40, τοπική ώρα.

Για την ώρα δεν υπήρχαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό στο ιδιωτικό νοσοκομείο Henry Dunant που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό, που βρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, στην οδό Michel-Ange.

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε από σφαίρες νωρίς το απόγευμα μπροστά από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στο 16ο διαμέρισμα στο Παρίσι, απ’ όπου ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχεία από τους ερευνητές για τις συνθήκες του περιστατικού με τους πυροβολισμούς μπροστά σε αυτό το ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο διαχειρίζεται ο γαλλικός Ερυθρός Σταυρός.

Έπειτα από πολλούς πυροβολισμούς μπροστά στο κτίριο, τους δύο ανθρώπους που επλήγησαν από σφαίρες ανέλαβε το προσωπικό του νοσοκομείου. Ο άνδρας πέθανε, δήλωσε αστυνομική πηγή. Η γυναίκα είναι φρουρός ασφαλείας του νοσοκομείου, διευκρίνισε πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.

Latest Posts

Viral Posts