Δευτέρα, Μάι 17, 2021

Ροή ειδήσεων

Ρωσία: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Αγία Πετρούπολη

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Ρωσία και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων στην Αγία Πετρούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό πυροσβέστη και δύο τραυματίες.

Πως εξαπλώθηκε η φωτιά

Από τους έξι ορόφους του κτιρίου, προκαλώντας πολύ μεγάλες καταστροφές. Συνολικά 300 πυροσβέστες, 69 πυροσβεστικά οχήματα και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Ка-32, βρέθηκαν στην περιοχή.

Έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά έχει ξεκινήσει ο Εισαγγελέας της Αγίας Πετρούπολης. Ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, ενώ θα αξιολογηθούν και οι ενέργειες των υπευθύνων για την ασφάλεια του κτιρίου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, «κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, δύο πυροσβέστες τραυματίσθηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, και ένας έχασε τη ζωή του».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, με τον πυροσβέστη είχε χαθεί η επαφή κατά την διάρκεια της κατάσβεσης, ενώ στην συνέχεια εντοπίσθηκαν άλλοι δύο πυροσβέστες οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα που καλύπτουν το 40-50% του σώματός τους.

Latest Posts

Viral Posts