Δευτέρα, Μάι 17, 2021

Ροή ειδήσεων

Σακελλαροπούλου: Σημείωμα στην οικογένεια Καραϊβάζ

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ εξέφρασε με ιδιόχειρο σημείωμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ιδιόχειρο σημείωμα στην οικογένεια του καταξιωμένου δημοσιογράφου και αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής έστειλε η Πρόεδρος της Δ ημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια, ενώ κάνει λόγο για αποτρόπαιη δολοφονία, που σόκαρε τους πάντες.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το σημείωμα στην οικογένεια Καραϊβάζ

“Αγαπητή κυρία και κύριε Καραϊβάζ,

Σας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την αποτρόπαιη δολοφονία του συζύγου και πατέρα σας.

Σε μία δημοκρατική χώρα, όπως η Ελλάδα, η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής με αυτόν τον ειδεχθή τρόπο είναι σοκαριστική για όλους μας.

Εσείς και η οικογένειά σας έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου στον βαθύ πόνο, που βιώνετε.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Σακελλαροπούλου”, αναφέρει το σημείωμα της Πτ Δ, ενώ με εγκάρδια λόγια αποχαιρετά τον αγαπημένο Γιώργο Καραϊβάζ και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών.

σακελλαροπούλου

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο είπαν συγγενείς και φίλοι

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ, τον δημοσιογράφο που έπεσε νεκρός μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στον Άλιμο, είπαν συγγενείς και φίλοι στο Καλλίφυτο Δράμας.

Η μητέρα και η αδερφή του, μίλησαν στον Alpha, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν πως έτσι ξαφνικά έχασαν τον άνθρωπό τους.

Τα λόγια της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ. Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε. Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε. Παρακαλώ την Παναγίτσα».

Από την άλλη η αδερφή του δημοσιογράφου, Λίτσα τόνισε:

«Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα. Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής». Μάλιστα ανέφερε πως είχε να τον δει 4 χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν 5 Απριλίου με μηνύματα. “Καλημέρα αδερφέ μου, καλή εβδομάδα” του έστειλα, “Καλημέρα Λιτσάκι μου, καλή εβδομάδα” μου είχε απαντήσει».

Latest Posts

Viral Posts