τόμπρας
Featured Πιπεράτα παρασκήνια

Προανακριτική – Τόμπρας: Τα @ρχιδι@ του Καράμπελα ήταν η συμφωνία με Παππά – ΣΥΡΙΖΑ – Καλογρίτσα!

Στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής κλήθηκε να καταθέσει ένας από τους βασικούς μάρτυρες για την υπόθεση του Νίκου Παππά και το Καλογρίτσας Gate.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Κατά την εξέταση του μάρτυρα-«κλειδί», λοιπόν, Κυριάκου Τόμπρα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη επέμενε να απαντήσει στην ερώτηση τι περιείχε η συμφωνία Καλογρίτσα με την εταιρεία-κολοσσό CCC και το Μαξίμου, ώστε να πάρει τηλεοπτική άδεια ο Καλογρίτσας.

Αν και ο κ. Τόμπρας την… προειδοποίησε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε για εξηγήσεις, με αποτέλεσμα ο μάρτυρας να πει τα απίστευτα, προκαλώντας την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος, όμως, τελικά, ακόμη κι αυτός, σιώπησε…

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε:

ΤΖΑΚΡΗ: Κε μάρτυρα, αφού όπως λέτε ήταν από πίσω το Μαξίμου και η CCC, τότε γιατί ο Καλογρίτσας δεν πήρε άδεια;

ΤΟΜΠΡΑΣ: Είστε σίγουρη ότι θέλετε να σας απαντήσω;

ΤΖΑΚΡΗ: Ναι.

ΤΟΜΠΡΑΣ: Ακούστε τα λοιπόν, αφού τα θέλετε… Η συμφωνία περιείχε τα… @ρχιδι@ του Καράμπελα! Αυτό ήταν. Είστε παγκόσμιο φαινόμενο να έχετε από πίσω την CCC και να καταφέρετε να μην φτιάξετε κανάλι. Πιο ηλίθιοι από εσάς δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη. Για Νόμπελ βλακείας πρέπει να σας προτείνουν. Επειδή είστε κότες και χέστες. Και μόλις λίγο κουνήθηκαν ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, και οι υπόλοιποι, εσείς καθίσατε στα 4 στους νταβατζήδες που βρήκατε από τους προηγούμενους, γιατί δεν είχατε τα κότσια να φτιάξετε δικούς σας.

ΠΟΛΑΚΗΣ: Τώρα το παράκανες.

ΤΟΜΠΡΑΣ: Τι παράκανα; Θες να ακούσεις και τα υπόλοιπα; Όταν ήρθαμε εδώ στην Βουλή, μαζί με το Νικολόπουλο και σας παρακαλάγαμε τους Συριζαίους να έρθετε μάρτυρες στις μηνύσεις για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, εσείς σφυράγατε κλέφτικα για να μην χάσετε τα στασίδια στα κανάλια. Έτσι λειτουργούσατε στα πάντα όλα. Μη με αναγκάζεις να πω και άλλα…

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *