Ελλάδα

Self test: Δίωξη στον πατέρα του μαθητή που αρνούνταν να το κάνει

Το πρωί της Τρίτης πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης ο πατέρας του μαθητή που αρνήθηκε να κάνει self test και επέμενε να μπει στην τάξη του σχολείου του.

Μεγάλη ένταση έχει δημιουργηθεί στο 1ο Λύκειο Θέρμης, μετά την απαίτηση μαθητή το πρωί της Δευτέρας να μπει στην τάξη χωρίς πρώτα να κάνει self test. Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, ο μαθητής, που από το πρωί αρνιόταν να φύγει από την αυλή του σχολείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του, με τον διευθυντή να αποφασίζει την αναβολή του μαθήματος.

self test

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθη ο 58χρονος πατέρας του μαθητή. Μάλιστα σύμφωνα με τον διευθυντή, ο 58χρόνος αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και δημιούργησε περαιτέρω ένταση όταν πήγε στο σχολείο του γιου του.

Συγκεκριμένα, ο κηδεμόνας, άρχισε να βρίζει τον διευθυντή – όπως καταγγέλλει ο ίδιος – με χυδαίους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, «προδότη και ξεφτίλα».

Το πρωί της Τρίτης πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση και απειλή, απείθεια και διέγερση σε ανυπακοή. Τελικά αφέθη ελεύθερος μέχρι την δικάσιμο.

Κατά την αποχώρησή του από τον χώρο των Δικαστηρίων, το μόνο που δήλωσε ήταν «όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας».

Το παιδί σήμερα παρέμεινε εκτός τάξης.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *