πρόωρες εκλογές-μητσοτάκης
Featured Παραπολιτικά

Πρόωρες εκλογές εξετάζουν στο Μαξίμου

Πρόωρες εκλογές ετοιμάζουν στο Μαξίμου, όπως φαίνεται από τις τελευταίες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό που από χθες το βράδυ συζητείται έντονα στη ΝΔ, έστω και εξ΄ αποστάσεως λόγω κορονοϊού, είναι οι συνεχείς εμφανίσεις Μητσοτάκη από την Τετάρτη το απόγευμα, όταν δημοσιοποίησε «οδικό χάρτη» επαναλειτουργίας της κοινωνικοοικονομικής δραστηριότητας.

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Την επόμενη το πρωί, χωρίς να έχει προδιαθέσει για κάτι σχετικό, κάλεσε το οικονομικό του επιτελείο και ανακοίνωσε προσωπικά, μείωση φορολογιών συντελεστών ενώ λίγο αργότερα η Κεραμέως εξήγγειλε τη ματαίωση των προαγωγικών και εισαγωγικών εξετάσεων στα σχολεία αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι για φέτος οι μαθητές θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια με λευκές κόλες!

Το απόγευμα έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha και σήμερα επανήλθε με άλλη συνέντευξη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Piperata.gr, στο Μαξίμου εξετάζουν δύο ενδεχόμενα πρόωρων εκλογών, τώρα έως τα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Φθινοπώρου.

Η πρεμούρα των ημερών σε συνάρτηση με τη μακράς διάρκειας σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γρ. Δημητριάδης, ο γραμματέας Γ. Στεργίου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής Γ. Μπρατάκος και άλλοι, δείχνει ότι ο Μητσοτάκης θέλει να φουλάρει τις μηχανές.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία κομματική υποδομή που θα επέτρεπε κάτι τέτοιο. Και αυτό δεν οφείλεται μόνον στον κορονοϊό αλλά και στη διάλυση του Νεοδημοκρατικού μηχανισμού κατά την πενταετία του στην αρχηγία της παράταξης. «Είμαστε όλοι μαζί του…» λένε τα επιτελεία των … πρώην, περιμένοντας άμεσες εξελίξεις.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *