φουρθιώτης
Featured Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ – Ανακρίνονται ως ύποπτοι δύο ποινικοί

O Μένιος Φουρθιώτης και δύο άτομα ελληνικής καταγωγής έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ στο πλαίσιο έρευνας που είναι σε εξέλιξη με την εποπτεία εισαγγελέα, μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

Γράφει ο Χάρις Κ. Λαμπρόπουλος

Ο τηλεπαρουσιαστής Μένος Φουρθιώτης, φέρεται να εμπλέκεται σε «συμβόλαια θανάτου» εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και σε βάρος ενός ακόμη δημοσιογράφου του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ενώ φέρεται να σκηνοθέτησε τις επιθέσεις και στο δικό του σπίτι, προκειμένου η ΕΛΑΣ να του παρέχει ξανά αστυνομική προστασία.

Επιπροσθέτως, οι δύο ποινικοί που ανακρίνονται φέρονται να εμπλέκονται και στην επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΓΑΔΑ

Έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή στον Διόνυσο, αλλά και στο κανάλι στα Μελίσσια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα του τηλεπαρουσιαστή – μάνατζερ.

Η κατάσχεση διατάχθηκε για τη συλλογή τυχόν επιπλέον στοιχείων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες και αν οι προαναφερόμενες υποθέσεις συνδέονται.

Οι άλλοι δύο προσαχθέντες (ποινικοί) βρίσκονται ήδη στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Εκεί, στη ΓΑΔΑ, εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Πρόκειται για άτομα με ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Piperata.gr, τα δύο αυτά πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί ως εκτελεστές των σχεδίων Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρονται να είναι οι ίδιοι που πυροβόλησαν και εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στην Εκάλη, αλλά και έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη!

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες πληροφορίες, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες Βαξεβάνη, δείχνοντας ότι δυστυχώς η χώρα έχει πλέον μετατραπεί σε Κολομβία…

Στο μεταξύ, η αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές οφείλουν να ανακαλύψουν ποιος ήταν ο δημοσιογράφος το όνομα του οποίου δεν θυμόταν ο πληροφοριοδότης του Βαξεβάνη, για τον οποίο ο Φουρθιώτης φέρεται να είχε παραγγείλει και σε βάρος του συμβόλαιο θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το βράδυ της Δευτέρας 26 Απριλίου, επιβεβαιώνοντας ενόρκως όσα είχε καταγγείλει δημόσια.

Δηλαδή ότι στις 6 Απριλίου κάποιο πρόσωπο τον είχε πληροφορήσει, παρουσία του δημοσιογράφου Βαγγέλη Τριάντη, ότι ο Φουρθιώτης αναζητούσε στο χώρο της νύχτας εκτελεστές για να πυροβολήσουν το σπίτι του, προκειμένου να δικαιολογήσει εκ νέου το αίτημα για επαναφορά της αστυνομικής φρουράς του.

Όπως επίσης και να «χτυπήσουν» δύο δημοσιογράφους εκ των οποίων ο ένας αποδεικνύεται ότι ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *