μύκονος
Featured Ελλάδα

Μύκονος: Συνωστισμός στα Ματογιάννια την Μεγάλη Πέμπτη (vid)

Μεγάλες υποψίες κινεί η παρασκηνιακή προσπάθεια των μηχανισμών του Μαξίμου να «πνίξουν» την είδηση ότι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτη είχε μετατραπεί σε ένα ατελείωτο κλαμπ με τα κορονοπάρτι να δίνουν και να παίρνουν όχι μόνο σε βίλες και ξενοδοχεία αλλά και στους δρόμους.

Γράφει η Χρυσάνθη Κρητικού

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μετέβησαν, υπό άγνωστες συνθήκες στο νησί, ενώ η Αστυνομία ήταν εντελώς απούσα. Μάλιστα στα Ματογιάννια ανέβασαν φωτογραφία και βίντεο στο Instragam με λεζάντα: “The Island is alive”.

μύκονος

Και πώς να μην είναι … ζωντανό με τέτοιους κυβερνητικούς παράγοντες που επιμένουν να κουνούν το δάχτυλο στην κοινωνία και να δηλώνουν : « Τα καταφέραμε…» μετά από 15 μήνες σκληρής καραντίνας;

Κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρείται και το κυριότερο είναι ότι κανείς δεν σκέφτεται ότι ο διεθνούς αναφοράς τουριστικός προορσμός κινδυνεύει άμεσα να ξαναβάλει “λουκέτο” αν εκραγεί το πανδημικό ηφαίστειο. Φυσικά αντίστοιχα κορονοπάρτι αναμένεται ότι θα γίνουν δεκάδες – εκατοντάδες ανά την επικράτεια το τρίημερο των υψηλών θερμοκρασιών. Στη Μύκονο έγινε η προκλητική αρχή κι αποτέλεσε το “τέλος των ψευδαισθήσεων” του κάθε Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη που πιστεύουν ότι μπορούν να μανιπουλάρουν την κοινωνία με δασκαλίστικους ερασιτεχνισμούς.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *