περιστέρι
Featured Παραπολιτικά

Περιστέρι: Εικόνες συνωστισμού στο εμβολιαστικό κέντρο

Προσωπικό κόλαφο για τον Κικίλια αποτελούν οι σημερινές εικόνες ντροπής στο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι, όπου εκατοντάδες άνθρωποι σπρώχνονταν στην ουρά για να εμβολιαστούν.

περιστέριπεριστέριπεριστέριπεριστέρι

Την αρμοδιότητα γι΄ αυτούς τους χώρους την έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, δηλαδή εποπτεύονται από αξιωματικούς των τριών όπλων.

Ωστόσο ο συντονισμός γίνεται από υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ οι οποίες φέρουν ακέραιη ευθύνη για το «κρέμασμα» του μηχανογραφικού συστήματος, την ανοργανωσιά των ραντεβού και τη διαχείριση φυσικά των ανθρώπων.

Σ’ αυτούς τους ανθρώπους οι «σεκιούριτι» του Κικίλια φέρονται με τον χυδαιότερο τρόπο από το πρωί μπροστά στα μάτι των αξιωματικών και των κρατικών λειτουργών.

Πέρα από τα τεράστια ερωτήματα

  • α) για τις συνθήκες υπό τις οποίες επελέγησαν οι ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης,
  • β) για το προσωπικό που έχουν και
  • γ) για την πολιτική απόφαση να ανατεθεί ο έλεγχος σε ιδιώτες και όχι στον Στρατό ο οποίος στο κάτω – κάτω λογοδοτεί,

Το θέμα είναι ο μεγάλος αυτός εκθεσιακός χώρος έχει μετατραπεί σε εστία υπερμετάδοσης κορωνοϊού!

Όποιοι άτυχοι βρέθηκαν εκεί και ξεροστάλιασαν μία και δύο ώρες στις ουρές κάτω από τον ήλιο, κατάλαβαν πολύ καλά τι σημαίνει να πιστεύεις στα λόγια του Μητσοτάκη και υπουργών του, σαν τον Κικίλια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του piperata.gr, έπεσαν και σχετικές κατσάδες από το Μαξίμου καθώς οι Μητσοτάκηδες παραδοσιακώς έχουν μεγάλο ακροατήριο στο Περιστέρι.

Σ.Σ. Ο υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος (έμπειρος επαγγελματικά δικηγόρος), τι λέει για την απάθεια των στρατιωτικών του;

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *