Νίκος Καρανίκας
Featured Παραπολιτικά

Νίκος Καρανίκας: Η αναγνώριση μιας δολοφονίας χαρακτήρα

Νίκος Καρανίκας: Όλα αυτά τα χρόνια η Ν.Δ. και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα είχαν φιλοτεχνήσει την εικόνα του αμόρφωτου και ανίκανου συνεργάτη του Αλ. Τσίπρα

Την οφειλόμενη αποκατάσταση για τον Νίκο Καρανίκα, την προσωπικότητα του οποίου βανδάλιζε επί έξι χρόνια η Ν.Δ., έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Νίκος Καρανίκας

Η συγνώμη του Άδωι

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θετική συμβολή του κυρίου Καρανίκα.

Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί ιδιαίτερα πολύ, όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής.

Η παρουσία του κυρίου Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά ακόμα και σήμερα τον τιμά», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αναφερθεί θετικά στον Ν. Καρανίκα και στο υπουργικό συμβούλιο, όταν παρουσίασε το νομοσχέδιο, και πλέον αναμενόταν και η αναγνώριση της αδικίας στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι όλα αυτά τα χρόνια η Ν.Δ. και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα είχαν φιλοτεχνήσει την εικόνα του αμόρφωτου και ανίκανου συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και συστηματικά διέστρεφαν όσα έλεγε καταφεύγοντας σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Τώρα όμως αποδείχθηκε, με τα λόγια του Άδ. Γεωργιάδη, ότι ο Ν. Καρανίκας εργάστηκε και έφερε 94 αδειοδοτημένες επενδύσεις αξίας δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα…

Το εύστοχο tweet Πάρι Κουρτζίδη : “Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες”

“Ρε συ φίλε και πρώην συνάδελφε
@YiannisLoverdos, δεν σας εξήγησαν ποτέ τι σημαίνει η σοφή λαϊκή ρήση που λέει “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες”;

 

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *