Άγριο τρολάρισμα
Featured Παραπολιτικά

Άγριο τρολάρισμα σε ψηφοφόρους του Μητσοτάκη μέσω Twitter

Άγριο τρολάρισμα σε ψηφοφόρους του Μητσοτάκη μέσω Twitter… Άλλα περίμεναν οι ψηφοφόροι της ΝΔ και άλλα βλέπουν από την κυβέρνηση.

Η αποθέωση του Νίκου Καρανίκα και η -βολική- παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη για το λάθος που έκανε η ΝΔ το 2018 όταν και αντιτάχθηκε στο νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι η μοναδική… μετάλλαξη της νυν κυβέρνησης.

Το ίδιο συμβαίνει και με την “κωλοτούμπα” όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Αλλά και τις υποσχέσεις που ξέχασε για την προστασία των πολιτών, με το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα στην Αστυνομία, καθώς κάθε βδομάδα γίνονται από 1-2 ειδεχθή εγκλήματα!

Πως να μην είναι λοιπόν στα “κάγκελα” οι ψηφοφόροι της ΝΔ;

Άγριο τρολάρισμα…

ΕΕνδεικτικό και το tweet του Πάρι Κουρτζίδη

'Αγριο τρολάρισμα

“Ψηφίσατε Μητσοτάκη για να έχουμε Αστυνομία μπάχαλο και κάθε βδομάδα από 1-2 ειδεχθή εγκλήματα, οι υπαίτιοι της τραγωδίας στο Μάτι να αναρριχηθούν, η συμφωνία των Πρεσπών να ανακηρυχθεί πατριωτική, ο δε Άδωνις να σας λέει κατάμουτρα ότι ο Καρανίκας είχε δίκιο για την κάνναβη!”

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή για Μητσοτάκη: Σύντομα θα γίνει παρελθόν 

Άγριο τρολάρισμα

“Πάρη θα μου επιτρέψεις μία διόρθωση. Ψηφίσαμε Μητσοτάκη, για να μη γίνουν αυτά που πολύ σωστά περιγράφεις. Επειδή όμως γίνονται, σύντ”ομα θα γίνει παρελθόν. Αυτή είναι η τύχη του κάθε πολιτικού απατεώνα, που άλλα υπόσχεται προεκλογικά και άλλα πράττει μετά.”

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *