Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Ροή ειδήσεων

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι υποστηρίζει ο Φιλιππίδης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης σχετικά με τις κατηγορίες που του προσάπτει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός έχει καταγγείλει δημόσια ότι ο γνωστός ηθοποιός, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

αννα μαρια παπαχαραλαμπουσ

Ο πρωταγωνιστής -στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού- επιχειρεί να καταρρίψει το κατηγορητήριο. Ο Φιλιππίδης υποστήριξε πως επί 6 μήνες είχε σχέση με την Παπαχαραλάμπους. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι πολλοί ήξεραν για την σχέση τους, μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Τίποτα δεν έγινε παρά τη θέλησή της».

Συμπληρώνει, πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει εκδικητικά κίνητρα γι’ αυτόν τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε για τη σχέση του με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους:

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη. Ηδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση. Η σχέση διήρκεσε περίπου έξι μήνες.

Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου. Αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα.

Latest Posts

Viral Posts