μαρινάκης
Οικονομία

Όμιλος Μαρινάκη: Eξαγόρασε την Courier Center

O όμιλος Μαρινάκη προχώρησε στην εξαγορά του πλειοψηφικού ποσοστού της Courier Center, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metaforespress.gr.

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, «ήρθε σε επικοινωνία με στέλεχος της Courier Center, το οποίο επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, τονίζοντας ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα».

όμιλο Μαρινάκη

Η Courier Center, επιχείρηση ταχυμεταφορών, έχει 9 καταστήματα στην Αττική, είτε ιδιόκτητα, είτε μέσω franchise. Μέσω του δικτύου των αντιπροσώπων της, καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Σε οικονομικό επίπεδο και όπως προκύπτει από τις οικονομικές καταστάσεις του 2019, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφθασε στο ποσό των 3,49 εκατ. ευρώ. Ηταν οριακά αυξημένος σε σχέση με το 2018 (3,41 εκατ.).

Η εταιρεία πέτυχε καθαρά κέρδη 21 χιλιάδων ευρώ το 2019 έναντι ζημιών 3 χιλιάδων το 2018, ενώ το ενεργητικό έφθασε στο ποσό των 1,054 εκατ. ευρώ.

Για το 2020, λόγω της εκρηκτικής αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου και του όγκου των αποστολών, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ήταν αυξημένος.

Να σημειωθεί πως Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόσφατα απέκτησε την ραδιοφωνική συχνότητα “ΘΕΜΑ 104.6”. Ο όμιλος Μαρινάκη επίσης, φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *