κατάσταση υγείας Τράγκα
Featured Media Πιπεράτα παρασκήνια Πολιτική

Γιώργος Τράγκας και Πάρις Κουρτζίδης ενώνουν δημοσιογραφικές και πολιτικές δυνάμεις

Οι Γιώργος Τράγκας και Πάρις Κουρτζίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους! Το Piperata.gr συμπράττει με το Crashonline.gr, τα δε «Πιπεράτα Παρασκήνια» αποκτούν εκπομπές σε Crash Radio και Crash TV!

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που έκαναν, σήμερα το πρωί (02/06), οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι μέσα από τη συχνότητα του Crash Radio, η οριστική συμφωνία επήλθε χθες (1η Ιουνίου 2021), αν και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει πριν από το Πάσχα.

Ο Πάρις Κουρτζίδης αποδέχθηκε την πρόταση του Γιώργου Τράγκα και αναλαμβάνει παράλληλα με τη δημοσιογραφική του δραστηριότητα στον όμιλο Crash (περιοδικό, ραδιόφωνο, οσονούπω και κανάλι και εβδομαδιαία εφημερίδα), τη διεύθυνση πολιτικού σχεδιασμού του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και μαζί με την Μαρία Καρρά την εκπροσώπηση του κόμματος που πρόσφατα ίδρυσε ο πολύπειρος δημοσιογράφος και επικεφαλής του ομίλου Crash.

Από σήμερα Τετάρτη 2/6 και καθημερινά 11πμ – 12μμ, λοιπόν, μπορείτε να ακούτε τον δημοσιογράφο και διαχειριστή της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας Piperata.gr στο Crash Radio (εδώ).

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του, στα social media, ο Πάρις Κουρτζίδης γράφει:

«Έρχεται σαν αστραπή!.. Είδηση-έκπληξη που αφορά πρωτίστως εσάς (ειδικά όσες και όσους με ακολουθείτε τα τελευταία πολλά χρόνια, πιστά και θα έλεγα συγκινητικά), αλλά κι εμένα προσωπικά… Να είστε βέβαιες/οι ότι θα συζητηθεί μέχρι και στο Μαξίμου… Από την Αθήνα και τον Πειραιά μέχρι και τη Θεσσαλονίκη!!!

Από σήμερα, συντονιστείτε στο Crash Radio. Ειδικά σήμερα, στο Crash και στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, σκάνε… ΕΙΔΗΣΕΙΣ μεγατόνων!!!

Από τώρα και μέχρι τις 12μμ σήμερα, υπόσχομαι ότι θα έχετε σχεδόν όλη την εικόνα του παζλ των εκπλήξεων και ειδήσεων-μεγατόνων που έρχονται…

Από σήμερα, καθημερινά, να είστε συντονισμένοι με το CRASH RADIO εδώ:  crashonline.gr/radio

Κι επειδή οι εκπλήξεις και οι ειδήσεις-μεγατόνων είναι στο dna μου, σάς δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται να πλήξετε…»

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις «on air» ανακοινώσεις του Γιώργου Τράγκα, του πρόεδρου των «Ελεύθερων Ανθρώπων», τα «Πιπεράτα Παρασκήνια» με τον Πάρι Κουρτζίδη αποκτούν και τηλεοπτική εκπομπή στο Crash TV, το οποίο ήδη ετοιμάζεται στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου πλέον στεγάζεται το κίνημα και ο όμιλος Crash.

To Crash TV , αναμένεται να εκπέμπει μέσω ίντερνετ, αλλά και αναμεταδόσεων από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, όπως και το Crash Radio.

Την εμπορική διαχείριση του Piperata.gr αναλαμβάνει αποκλειστικά ο όμιλος Crash by ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ, ενώ θα εμφανίζεται μέσα και από την αρχική σελίδα του Crashonline.gr αλλά και direct στη γνωστή (υφιστάμενη) διαδικτυακή διεύθυνση.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *