νοσοκομείο γεννηματάς
Featured Ελλάδα

Νοσοκομείο Γεννηματάς: «Χάος» στα Επείγοντα εν μέσω covid-19

Σε πλήρη αποδιοργάνωση βρίσκεται το Νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα και συγκεκριμένα η πτέρυγα Επειγόντων του Νοσοκομείου. Οι εικόνες που καταγράφηκαν από την εφημερία το βράδυ της Παρασκευής (4/6) είναι αποκαρδιωτικές.

Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστές τις προθέσεις του για το μέλλον του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αναφέροντας εμμέσως πλην σαφώς πως δεν πρόκειται να γίνει καμία επένδυση θωράκισης και ανάπτυξης αλλά προτείνει το πλάνο της ιδιωτικοποίησης.

Υπενθυμίζουμε τι είπε ο κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο που διοργάνωσαν το «Πρώτο Θέμα» και το ygeiamou.gr. με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στην Covid-19 και στη μετα-Covid-19 εποχή»

«Υποχρέωση του κράτους είναι να παρέχει ποιοτική δωρεάν περίθαλψη, αυτή είναι μια υποχρέωση του κράτους, η δημόσια Υγεία. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν είναι υποχρεωτικά κρατικό σύστημα Υγείας».

Είναι αρκετό να υπενθυμίσουμε πως τα κενά του συστήματος σε νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς δεν καλύφθηκαν με τις ελάχιστες προσλήψεις εν μέσω του covid-19. Το ΕΣΥ βρέθηκε και ακόμη βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Piperata.gr

 

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *