Ελλάδα

Φονικό στην Κέρκυρα: Οικονομικές διαφορές η αιτία

Τρεις νεκροί, μία γυναίκα από την Κέρκυρα και δύο άνδρες, είναι ο απολογισμός, από το διπλό φονικό και την αυτοκτονία στην περιοχή Δασιά στην Κέρκυρα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία.

Περίπου στις 11:30 π.μ. ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή της Δασιάς. Άμεσα στο σημείο έφθασαν Αστυνομικές Δυνάμεις και διαπιστώθηκε πως υπήρχαν νεκροί 2 Έλληνες (μια 60χρονη γυναίκα κι ένας 63χρονος άνδρας). Πυροβολήθηκαν με κοντόκανη καραμπίνα από έναν 67χρονο Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη καθηγήτρια, μητέρα ενός παιδιού, νοίκιαζε το σπίτι στον 63χρονο άνδρα που είναι το 2ο θύμα. ) 63χρόνος εργάζονταν κατά περιόδους στην Γαλλία.

Ο δράστης και αυτόχειρας που διέμενε δίπλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, συχνά δημιουργούσε προβλήματα. Είχαν μικροδιαφορές οικονομικές, αλλά και με τον κήπο του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί μετά τις 11:30, με κοντόκανη καραμπίνα, πυροβόλησε και σκότωσε την 60χρονη καθηγήτρια και τον 63χρονο άνδρα. Στη συνέχεια ο 67χρονος δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

φονικό Κέρκυρα

Πηγή: corfutvnews

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *