Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Ροή ειδήσεων

Βουλή: Ανέβασαν τον Τασούλα για να διακόψει τον Τσίπρα

Γρήγορα ήταν τα… αντανακλαστικά του Μεγάρου Μαξίμου σήμερα στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή αναφορικά με τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες.

Οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, έπεισαν τον πρωθυπουργό ότι δεν έπρεπε σήμερα να εμφανιστεί στην Βουλή, διότι επικοινωνιακά θα ήταν «άοπλος» στο συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι, στην Βουλή παρέστη μόνο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα πήρε το λόγο και άρχισε… να σφυροκοπά ττον πρωθυπουργό, χωρίς να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να του απαντήσει. Τον λόγο μάλιστα του τον έδωσε ο έκτος αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, κ. Λαμπρούλης, ο οποίος προήδρευε την συγκεκριμένη στιγμή.

Με εντολή Μαξίμου ο Μυλωνάκης έστειλε στη Βουλή τον Τασούλα να διακόψει τον Τσίπρα!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε οργή στο Μέγαρο Μαξίμου, που θα ήθελε τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα στην έδρα, ώστε να μην επιτρέψει στον Αλέξη Τσίπρα να μονοπωλήσει την συζήτηση χωρίς αντίπαλο.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν είχε καμία όρεξη να βρεθεί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, έτσι με εντολή Μαξίμου ο γενικός γραμματέας της Βουλής και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γεώργιος Μυλωνάκης παρενέβη και έστειλε τον Τασούλα στην έδρα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα!

Με προφανή στόχο να εμποδίσουν τον «μονόλογο» Τσίπρα, αφού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν εκεί. Έπειδή όμως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ήδη πάρει τον λόγο από τον προηγούμενο προεδρεύοντα, ο Τασούλας έκανε κάτι αδιανόητο: Ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να «διακόψει προσωρινά» για να πει κάτι. Ο Τσίπρας, «τσίμπησε» και πιστεύοντας πως ο Τασούλας ήθελε να αναφερθεί σε κάποιο διαδικαστικό θέμα, τον άφησε.

Εκεί λοιπόν άκουσε έκπληκτος τον Κώστα Τασούλα να τον διακόπτει και να του απαγορεύει να συνεχίσει την ομιλία! Χρησιμοποιώντας μάλιστα «ραβασάκια» τα οποία είχε ετοιμάσει προφανώς ο ίδιος ο ευφυής γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης!

Το όλο συμβάν δείχνει την δυναμική παρεμβατικότητα του μεγάρου Μαξίμου που δεν διστάζει να διακόψει ακόμα και την κοινοβουλευτική διαδικασία, και να «εξαπατά» μπροστά στις κάμερες τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μία ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο στα κοινοβουλευτικά χρονικά!

Latest Posts

Viral Posts