Κόσμος

Ρότζερ Γουότερς κατά Ζούκερμπεργκ: Άντε γ@#ου

Ο Ρότζερ Γουότερς, ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd, όχι μόνο αρνήθηκε την πρόταση του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, να χρησιμοποιήσει ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος αλλά και τον… στόλισε και αναλόγως.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο, ο Ρότζερ Γουότερς, ο οποίος μιλά σε εκδήλωση για τα δικαιώματα του Τζουλιάν Ασάνζ, αποκαλύπτει πως είχε λάβει αίτημα για την αξιοποίηση του «Another Brick in the Wall, Part 2» σε διαφήμιση του Instagram.

Η απάντησή του, ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει, παρά το γεγονός πως η προσφορά αφορούσε σε «ένα τεράστιο χρηματικό ποσό», ήταν αρνητική. «Και η απάντηση είναι ‘Άντε γ@#ου αποκλείεται’» ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο Γουότερς.

«Το αναφέρω μόνο γιατί αυτό είναι μία ύπουλη κίνηση εκ μέρους τους, να κατακτήσουν τα πάντα. Δεν θα γίνω μέρος αυτής της αηδίας, Ζούκερμπεργκ», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια δε, διάβασε ένα μέρος από την επιστολή που έλαβε από τον δημιουργό του Facebook. «Νιώθουμε ότι το βασικό συναίσθημα του τραγουδιού είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο και τόσο αναγκαίο σήμερα, κάτι που εξηγεί πόσο διαχρονική είναι αυτή η δουλειά».

Από πλευράς του πάντως ο Γουότερς είπε πως ο Ζούκερμπεργκ «θέλει να κάνει το Facebook και το Instagram ακόμα πιο ισχυρά από ό,τι είναι ήδη. Ώστε να συνεχίσει να λογοκρίνει όλους μας».

Ο Γουότερς αναφέρθηκε στο FaceMash, την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο Ζούκερμπεργκ όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ, ώστε να μπορούν οι φοιτητές να «βαθμολογούν» τα κορίτσια. «Και να τον σήμερα, έχει γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο», είπε.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *