βελόπουλος
Πολιτική

Η απάντηση Βελόπουλου μετά την επιστολή Φύσσα στον πρόεδρο της Βουλής

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε να «μαζέψει» τα fake news που διακίνησε σχετικά με την δήθεν αποζημίωση που εισέπραξε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, ύψους 800.000 ευρώ.

Την συγκεκριμένη ψευδή πληροφορία διακινούσε μέσω Twitter ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” αλλά και στην εκπομπή του «Κόντρα και Ρήξη». Ο Κυριάκος Βελόπουλος νωρίτερα την Τετάρτη επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα και φέρεται να του εξηγήσε ότι οι αναρτήσεις δεν έγιναν από τον ίδιο αλλά από τους διαχειριστές του λογαριασμού του.

Παράλληλα πρόσθεσε πως η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε αμέσως, ενώ συμπλήρωσε πως η θέση του είναι ότι όλες οι οικογένειες θα πρέπει να λαμβάνουν αποζημίωση από το ελληνικό κράτος.

«Ως διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού αναρτήσαμε προ μηνών ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορθώς έγινε γιατί το εδικαιούτο. Η συγκεκριμένη πληροφορία που διακινείται στο διαδίκτυο, όμως δεν ισχύει. Το tweet αφαιρέθηκε», έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Βελόπουλος.

«Έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet ​από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση η αλήθεια όμως είναι ότι ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο. Η ανάρτηση έχει γίνει από τους διαχειριστές του», τονίζεται σε δεύτερη ανάρτηση.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *