επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες
Featured Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το καυστικό υγρό ο δράστης

Ο 37χρονος Θεοφύλακτος Κόμβος είχε αποφασίσει να τιμωρήσει τους μητροπολίτες που αποφάσιζαν την καθαίρεσή του. Αντιγράφοντας λοιπόν, τον τρόπο δράσης της 35χρονης που πριν ένα χρόνο έστησε καρτέρι και έλουσε με το καυστικό υγρό την Ιωάννα στην Καλλιθέα, αγόρασε δύο μπουκάλια βιτριόλι και έστησε και ο ίδιος καρτέρι στο συνοδικό δικαστήριο Αθηνών. Εκεί όπου δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση καθαίρεσής του.

Όταν λίγο μετά τις επτά, ξεκίνησε η διαδικασία ανακοίνωσης της απόφασης κατάλαβε ότι έφθανε το τέλος του ως κληρικού, έβγαλε αιφνιδιαστικά τα μπουκάλια και άρχισε να ραντίζει όπως χαρακτηριστικά λένε αυτόπτες μάρτυρες τους επτά μητροπολίτες με το θειικό οξύ.

«Με κυρίευσε η οργή. Είχα στοιχεία που έδειχναν ότι δεν έφταιγα. Γίνονται τόσα και όμως εμένα τιμώρησαν» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, Θεόκλητος, σε δηλώσεις του, λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Η υπόθεση έφυγε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών και οι αναλυτές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του περίεργου αρχιμανδρίτη.

Πάνω του βρέθηκαν περισσότερα από 15 χάπια tavor, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ότι ήταν σε ψυχολογική πίεση ενώ τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δείχνουν πως αγόρασε το θειικό οξύ- βιτριόλι από το ίντερνετ χωρίς όμως να προσδιορίζει πότε και πήρε δύο μεγάλα μπουκάλια μαζί του, καθώς γνώριζε ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν υποτυπώδη αφού υπήρχε ένας αστυνομικός στο κτήριο της Μονής Πετράκη στο Κολωνάκι.

Δεν φέρεται να στόχευε κάποιον συγκεκριμένο μητροπολίτη αλλά έριχνε προς όλους αδιακρίτως και αυτό είναι που απέτρεψε τα χειρότερα.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *