αυτοκτονία δογιάκη
Featured Πιπεράτα παρασκήνια

Αυτοκτονία Δογιάκη: Ο 53χρονος είχε στενές σχέσεις με τον πιλότο – δολοφόνο της Καρολάιν

Πληροφορίες του Piperata.gr θέλουν τον Σταύρο Δογιάκη να είχε στενές σχέσεις με τον 33χρονο πιλότο που σκότωσε την Καρολάιν στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

…δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο 53χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός την Τρίτη 22 Ιουνίου, έξω από το αυτοκίνητό του σε περιοχή μεταξύ Υμηττού και Αγίας Παρασκευής. Αξιοσημείωτο είναι ότι το κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκε από τις αρχές στο Μαρούσι, ενώ εκείνος αμέσως μετά πήγε σε άλλη περιοχή, στην οποία φέρεται να επέλεξε για να αυτοκτονήσει…

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” βρέθηκε εκεί με ένα τραύμα στο κεφάλι, κι ένα στην καρδιά, ενώ δίπλα του ήταν το πιστόλι που πυροβολήθηκε, καθώς κι ένα κουτί με σημαντικό χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, με περίεργη καθυστέρηση αναφέρθηκε ότι, βρέθηκε νέο σημείωμα στο αυτοκίνητο του -απ’ όπου είχε απομακρυνθεί για να (αυτό)πυροβοληθεί-, με το οποίο φέρεται να ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του…

Να θυμίσουμε ότι όταν είχε διαπιστωθεί η εξαφάνιση του, είχε βρεθεί κι ένα άλλο ιδιόχειρο σημείωμα, με το οποίο ο νεκρός ορίζει ως νόμιμο αποκλειστικό κληρονόμο του τον αδερφό του.

Ωστόσο, ερωτήματα εγείρονται από το γεγονός ότι, όπως κατέθεσε ο αδελφός του στην αστυνομία, το τελευταίο διάστημα ο 53χρονος είχε αποχωρήσει από την επιχείρηση που διατηρούσαν μαζί, μεταβιβάζοντάς του το μερίδιό του έναντι 650.000 ευρώ. Μάλιστα, την ίδια στιγμή, φέρεται να είχε ξεκινήσει μια νέα επενδυτική προσπάθεια, πάλι στο χώρο της εστίασης, στα Μεσόγεια.

Άλλο ένα περίεργο σημείο της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως ο άνδρας είχε δύο τραύματα από σφαίρες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η πρώτη προσπάθεια του άνδρα να αυτοκτονήσει έγινε πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά.

Όπως αναφέρθηκε και στη ραδιοφωνική εκπομπή του “Πιπεράτα Παρασκήνια” στον Crash, ο Σταύρος Δογιάκης, που βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά, είχε προσωπική σχέση, ίσως όχι μόνο στενά φιλική, με τον πιλότο – δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν τόσο στενή φιλία που πήγαιναν μαζί και βόλτες με το ελικόπτερο.

Μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο Σταύρος Δογιάκης είχε πέσει σε κατάθλιψη και έδειχνε σαν να τον απασχολεί κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Πέρα από το ότι ένας τόσο στενός φίλος του είναι τελικά ο δολοφόνος της συζύγου του, κι έπλασε για άλλοθι ένα απίστευτο παραμύθι…

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Piperata.gr, η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει το γεγονός και εξετάζει την υπόθεση, έτσι δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψουν νέα δεδομένα και για τις δύο υποθέσεις.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *