κελαν εγκαίνια
Πολιτική

Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι: Το νικηφόρο μήνυμα από τον αγιασμό και τα εγκαίνια στα κεντρικά γραφεία

Το απόγευμα της Πέμπτης 24/6 το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιόρτασαν τα εγκαίνια των κεντρικών πολιτικών γραφείων του κινήματος, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Εκατοντάδες μέλη, στελέχη, φίλοι και επιτροπές του  «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» από όλη την Ελλάδα παρευρέθηκαν. Πρώτα έγινε ο αγιασμός και στη συνέχεια τα εγκαίνια στα γραφεία του Κινήματος στον 4ο όροφο του κτιρίου της οδού Δεληγιώργη 55-59.

Ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση με χαμηλή μουσική, αλλά πλούσιο μπουφέ για τους εκατοντάδες φίλους του Κινήματος και του Γιώργου Τράγκα στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται κάτω από τα γραφεία του Κινήματος. Η Ελληνική Αστυνομία και η ομάδα Δ.Ι.Α.Σ ήταν εκεί προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των εκατοντάδων μελών του Κινήματος.

Με θερμοκρασία που άγγιζε τους 35-37 βαθμούς κελσίου έδωσαν το παρόν εκατοντάδες υποστηρικτές του Κ.ΕΛ.ΑΝ, ακόμη και Ολυμπιονίκες, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές από Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Πάτρα, Χίο, Σπάρτη, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Κρήτη κ.α.

κελαν εγκαίνια κελαν εγκαίνια κελαν εγκαίνια κελαν εγκαίνια

Επίσης δυναμική ήταν η παρουσία των υποστηρικτών του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» από περιοχές της Αττικής, Νέο Ηράκλειο, Περιστέρι, Αιγάλεω, Άγιο Παντελεήμονα, Κηφισιά, Πεύκη, Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό, Σαλαμίνα, Παγκράτι, Χαϊδάρι και όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής.

Τον αγιασμό ετέλεσε ο ιερέας απεσταλμένος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία του Ιδρυτή και Προέδρου του Κινήματος Γιώργου Τράγκα.

κελαν εγκαίνια κελαν εγκαίνια κελαν εγκαίνια κελαν εγκαίνια

Σύμφωνα με όσα είπε, αρχές φθινοπώρου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Προσυνέδριο του Κ.ΕΛ.ΑΝ. σε ανοιχτό χώρο με συμμετοχή 3500 Τακτικών Μελών!

Το δε Κίνημα -όπως είπε χαρακτηριστικά- βρίσκεται σε ετοιμότητα, καταρτίζοντας ήδη από τώρα τα ψηφοδέλτιά του για τυχόν ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, παρά των αντίθετων βεβαιώσεων του Πρωθυπουργού.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *