κυρώσεις μη εμβολιασμένοι
Featured Ελλάδα

Η κυβέρνηση ετοιμάζει επιβολή κυρώσεων σε μη εμβολιασμένους γιατί «βάλτωσε» το πρόγραμμα εμβολιασμού

Κυρώσεις σε μη εμβολιασμένους και προνόμια σε εμβολιασμένους πολίτες ετοιμάζεται να επιβάλει η κυβέρνηση. Οι ανακοινώσεις αναμένονται από τον πρωθυπουργό στις 12:00.

Ως μέτρο «έκτακτης υγειονομικής ανάγκης» δικαιολογεί την κίνηση αυτή η κυβέρνηση όμως ο πραγματικός λόγος είναι ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού έχει «βαλτώσει».

Η κυβέρνηση αποδείχθηκε ανίκανη να πείσει με επιστημονικά δεδομένα τους πολίτες να εμβολιαστούν και μετά από περίπου 7 μήνες έχουν εμβολιαστεί μόλις 4.728.579 πολίτες (περίπου το 45% του πληθυσμού). Ποσοστό που απέχει πάρα πολύ από το 70% που απαιτείται -σύμφωνα με τους «ειδικούς»- για το κτίσιμο του τείχους ανοσίας.

Έτσι η κυβέρνηση ως μοχλό πίεσης θα εφαρμόσει προνόμια για τους εμβολιασμένους και κυρώσεις σε μη εμβολιασμένους, όπου θα τους περιορίζει την κοινωνική ζωή.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ «υπάρχει πράγματι μια μείωση των νέων ραντεβού για εμβολιασμό. Οι σημερινές ανακοινώσεις σκοπεύουν ακριβώς στην επανεκκίνηση αυτής της διαδικασίας».

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *