Χρυσοχοΐδης
Ελλάδα

Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για τη σύλληψη Παππά μετά από εννιά μήνες

Σε δήλωση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την σύλληψη του επί εννέα μήνες φυγόποινου, Χρήστου Παππά.

Και ενώ προ μηνών σύσσωμη η ΕΛ.ΑΣ θεωρούσε ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε διαφύγει στο εξωτερικό και μάλιστα σε χώρα των Βαλκανίων, για να αποφύγει την καταδίκη του σε κάθειρξη 13 ετών, ο ίδιος συνελήφθη σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, πλησίον της ΓΑΔΑ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για την τέταρτη μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το τελευταίο 15ήμερο.

Συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική και την Ελληνική Αστυνομία για τις έρευνες, ενώ οι τρεις επιτυχίες που προηγήθηκαν, όλες με καθυστέρηση, ήταν:

  • Εξιχνίαση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά
    Σύλληψη και εξάρθρωση εγκληματικού κυκλώματος στη Ζάκυνθο
    Ανεύρεση έργων από Εθνική Πινακοθήκη (πίνακες Πικάσο – Μοντριάν.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις δηλώσεις του για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά, τόνισε πως ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς.

«Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της μικροεγκληματικότητας, που μέχρι το 2019 υπήρξε μία αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

«Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε εμείς εδώ, η παρούσα πολιτική ηγεσία από κοινού με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τη φυσική ηγεσία, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη -η Ελληνική Αστυνομία- κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *