έρευνες δολοφονία καραϊβάζ
Featured Ελλάδα

Που βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δολοφόνων του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών θεωρεί δεδομένο ότι το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν οι προσωπικές οικονομικές διαφορές. Μάλιστα, θεωρείται πιθανό η εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου στις 9 Απριλίου να πηγάζει από την επαγγελματική δραστηριότητά του.

Ωστόσο, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει αποσαφηνιστεί, στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας. Βέβαια, τα στοιχεία φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για την ταυτοποίηση των εκτελεστών, στο τραπέζι των αρχών βρίσκονται ακόμα περισσότερα από 100 βίντεο, μαρτυρίες, τηλεφωνικές επικοινωνίες και πληροφορίες.

Ρεπορτάζ με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ παρουσιάστηκε και στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», την εκπομπή όπου εμφανιζόταν ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν ούτε ένα στοιχείο για τους δολοφόνους.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση από τις Αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης. Με λυπεί αυτό το γεγονός, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Ο Γιώργος δολοφονήθηκε λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας. Είναι δεδομένο. Μιλάμε για ένα συμβόλαιο θανάτου. Και φοβάμαι, όπως συμβαίνει τα τελευταία 20 χρόνια στα συμβόλαια θανάτου, ότι και στον Γιώργο δεν θα βρεθεί ένας κατηγορούμενος.

Είναι μεγάλο θέμα ότι η Αστυνομία, μετά τις τελευταίες της επιτυχίες, δεν μπορεί να βρει τους δολοφόνος και τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του Γιώργου. Να σας θυμίσω πάντως, πως ο Γιώργος είχε πληροφορίες και για επίορκους αστυνομικούς γύρω από κάποια θέματα.

Ήξερα πολύ καλά το χώρο της νύχτας, πρόσωπα και καταστάσεις. Μάλιστα είχε εμπλοκή και σε ένα δικαστήριο, ως μάρτυρας. Όλα αυτά τα στοιχεία με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η μόνη του εμπλοκή ήταν καθαρά σε δημοσιογραφικό επίπεδο, στα θέματα των δολοφονιών και των συμβολαίων θανάτων.»

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *