παύλοσ πολάκησ
Featured Πολιτική

Πολάκης: Η ελευθερία δεν είναι προνόμιο που ορίζει ο πρωθυπουργός ως μονάρχης

Τη διαφωνία του με τα μέτρα υπέρ του εμβολιασμού που ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός εξέφρασε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στο χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού, στο οποίο ανακοινώθηκαν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων, τόνισε με νόημα:

«Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, η ελευθερία μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 17ου και 18ου αιώνα και στις αστικές του 20ου είναι αυθύπαρκτο αξίωμα της ανθρώπινη ύπαρξης και έτσι καταγράφεται στα Συντάγματα. Δεν είναι προνόμιο το οποίο το ορίζει, την εφαρμογή και το εύρος του, εσείς ο πρωθυπουργός ως ελέω θεου μονάρχης του Μεσαίων».

Μάλιστα, πήγε και ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι το διάγγελμα της Δευτέρας αποτελεί ένα μήνυμα διχασμού, το οποίο προωθεί κοινωνικό αυτοματισμό και κανιβαλισμό. « Κανει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια. Και είναι η απέλπιδα προσπάθεια να καλύψετε την καταστροφική πορεία πανδημίας με 13,5 χιλιάδες θανάτους με τους 8 χιλιάδες εκτός ΜΕΘ εκ των οποίων οι 6 χιλιάδες θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν φέρνατε φάρμακα που σας είπαμε», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο πρώην «πράσινος» Υπουργός δολοφονήθηκε, καθώς όπως είπε υπάρχουν μαρτυρίες ότι χτυπήθηκε από καμάκι.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *