ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πιπεράτα παρασκήνια

Ανήθικη επίθεση στον Π. Παυλόπουλο – Ποιοι και γιατί «θολώνουν» τα νερά στις έρευνες για το Μάτι

Τρία χρόνια μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που στοίχισε τη ζωή 102 ανθρώπων, διακινείται ένα παρανοϊκό σενάριο, από έντυπο μέσο, με στόχο τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τους συντάκτες, η Προεδρία της Δημοκρατίας είχε καθηλώσει τρία Σινούκ εκείνο το μεσημέρι, με υποτιθέμενο στόχο την μεταφορά του Προκόπη Παυλόπουλου από την Τρίπολη όπου βρισκόταν, στην Αθήνα. Ωστόσο, το σενάριο αυτό, καταρρέει από την ίδια την δικογραφία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη οδικώς για την συγκεκριμένη επίσκεψη η οποία ήταν στην Μονεμβασιά. Κατά την επιστροφή του και ενώ βρισκόταν στην Τρίπολη, ενημερώνεται για την φωτιά στα Γεράνεια και δίνει αμέσως εντολή να μην δεσμευθεί κανένα ελικόπτερο, αφού ο ίδιος θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα, όπως και έγινε. Χρησιμοποιήθηκε η διαδρομή πίσω από τα Γεράνεια, και ουδέποτε ενεπλάκη ελικόπτερο.

Και όμως, τρία χρόνια μετά, όταν οι πρωταγωνιστές εκείνης της νύχτας από την αστυνομία, την πυροσβεστική και το λιμενικό όχι μόνο δεν έχουν τιμωρηθεί αλλά έχουν αναβαθμιστεί, κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι πλέκουν άθλια σενάρια με στόχο προφανώς τον αποπροσανατολισμό.

Και μόνο το γεγονός ότι γίνεται λόγος για καθήλωση τριών Σινούκ, Λες και θα μετέφεραν κανένα τάγμα, είναι αρκετό για να αντιληφθεί κάποιος την σκοπιμότητα της συκοφαντίας.

Αλλά και το ίδιο “Το Βήμα”, με αποκαλυπτικό άρθρο του Βασίλη Λαμπροπούλου, έχει καταγράψει τα ντοκουμέντα τα οποία εξασφάλισε η δικαστική έρευνα για τους επίμαχους ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα αποδεικνύεται ότι όχι τρία, αλλά ακόμα και το ένα ελικόπτερο που είθισται να παραμένει σε ετοιμότητα, είχε αποδεσμευθεί έγκαιρα με εντολή της προεδρίας της Δημοκρατίας:

«Στις 16:37:38 της ίδιας ημέρας καταγράφεται επικοινωνία Πύργου Ελέγχου Πάχης Μεγάρων με στρατιωτικό. Τον ενημερώνει ότι επικοινώνησε η Προεδρία της Δημοκρατίας για ακύρωση της συγκεκριμένης πτήσης». Αφού ούτως ή άλλως ο πρόεδρος πήγε και επέστρεψε οδικώς, παρά την πυρκαγιά στα Γεράνεια.

Όχι τρία λοιπόν όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ούτε ένα ελικόπτερο δεν απασχολήθηκε ούτε για 1 δευτερόλεπτο από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Το ερώτημα όμως είναι εάν ο τέως ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος θα ανεχθεί για ακόμα μια φορά αυτήν την συκοφαντική επίθεση. Διότι πλέον είναι προφανές ότι στόχος δεν είναι ο ίδιος, αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας για το ολοκαύτωμα στο Μάτι. Οφείλει λοιπόν να προσφύγει άμεσα στην δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι εντολείς και οι εμπνευστές αυτού του άθλιου σχεδίου. Να δούμε δηλαδή ποιοί επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και τι ακριβώς προσπαθούν να συγκαλύψουν.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *