γνωστός ηθοποιός
Media

Υπάρχει και τρίτος γνωστός ηθοποιός που θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα

Μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο καλλιτεχνικός χώρος θορυβήθηκε. Καθώς η κάθαρση στο χώρο του θεάτρου συνεχίζεται, μετά τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη το καμπανάκι του εισαγγελέα χτυπάει και για τρίτο γνωστό ηθοποιό.

Όσο και αν αιφνιδιάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά και το καλλιτεχνικό στερέωμα από την προφυλάκιση του, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες  ο Φιλιππίδης δεν θα είναι ο τελευταίος που θα… αιφνιδιαστεί απ’ τις εξελίξεις.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τρίτο πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο και μάλιστα πολύ γνωστό ηθοποιό, η περίπτωση του οποίου αναμένεται να απασχολήσει τις αρχές. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 καταγγελίες και για αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί (το ένα τουλάχιστον). Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και η βόμβα που θα σκάσει μεγάλη.

Όσο για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει και αυτό πολλή δουλειά ακόμα:

«Το Σεπτέμβριο θα εξεταστεί η πρόταση του πειθαρχικού μας για αποβολές τριών ατόμων από το Σωματείο. Δεν είναι διαφορετικά από τα πρόσωπα που έχουν ήδη ακουστεί. Δεν έχει αποβληθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Θα γίνει ψηφοφορία, αλλιώς δεν αποβάλλεται κανείς. Οι επόμενες προτάσεις είναι για τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Κιμούλη, αλλά ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες του πειθαρχικού, προτρέχουν οι δημοσιογράφοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *