πράσινο ταμείο
Πιπεράτα παρασκήνια

Πολιτικός κόσμος… αγγελικά πλασμένος!

Εκστρατεία για την κάμψη κοινωνικών αντιδράσεων ελέω ανεξέλεγκτης ανάπτυξης αιολικών πάρκων έχει αναλάβει από το «Πράσινο Ταμείο» η κοινή πρωτοβουλία EPLO/ISD & ΣΥΚΓΛΙΣΕΙΣ με πρόεδρο την αδερφή του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

…δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Αντιπρόεδρος και μάλιστα εκτελεστικός στη ΓΕΚ Τέρνα είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη, Μιχαήλ Γουρζής, ο οποίος έχει κόρη την Αλεξάνδρα Γουρζή, έμμισθη νομική σύμβουλο της ΡΑΕ (Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας), που εξυπηρετεί τη ΓΕΚ Τέρνα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περσινή αποκάλυψη του piperata.gr ότι η σύζυγος του “Νο2” μέχρι τον ανασχηματισμό στο Μαξίμου, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του υπουργού Επικρατείας, διατηρεί κοινό τραπεζικό λογαριασμό με τον πατέρα της, τον αντιπρόεδρο της ΓΕΚ Τέρνα.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο Γεραπετρίτης ήταν και ο άνθρωπος που πρότεινε την Σακελλαροπούλου για ΠτΔ, η οποία είχε λάβει ευνοϊκές αποφάσεις δια μέσω ΣτΕ για την ΓΕΚ Τέρνα.

Κατά μία άλλη πάλι διαβολική σύμπτωση, όπως αποκάλυψε πρώτο το piperata.gr (ανήμερα της εκλογής της στον προεδρικό θώκο), η Σακελλαροπούλου έως ότου γίνει ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου στην Ηρώδου Αττικού, διέμενε σε πολυτελές συγκρότημα με πισίνα στο κέντρο των Αθηνών, του οποίου κατασκευάστρια εταιρεία ήταν η ΓΕΚ Τέρνα.

Το vip αυτοκίνητο του δ/τη και ανιψιού του Μητσοτάκη, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του piperata.gr και σχετικό δημοσίευμα από το 2020, όταν οι άνδρες της ασφάλειας του Γρηγόρη Δημητριάδη είχε συμπλοκή με μοτοσυκλετιστή, κατευθυνόταν προς τα γραφεία της ΓΕΚ Τέρνα.

Στο μεταξύ, επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι πληροφορίες του piperata.gr για συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή (μιντιάρχη, εφοπλιστή, ιδιοκτήτη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, χορηγού της ΝΔ, κουμπάρου της άλλης αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρας Μπακογιάννη, παιδικού φίλου του συζύγου της).

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρείας αναφέρεται ότι ο #Βαγγέλης_Μαρινάκης ελέγχει 6.923.053 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 6,0% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, που ανέρχονται σε 115.855.090, μέσω της εταιρείας Atale Enterprises Limited.

Τελικά, ο ανταγωνισμός… οδήγησε στην αποψίλωση Γεραπετρίτη και στην αναδιάταξη του Μαξίμου Όλα τα υπόλοιπα, ήταν διαβολικές συμπτώσεις  Νόμιμες Τουλάχιστον εκ πρώτης… Το κατά πόσο είναι όμως και ηθικές, αυτό μένει να το απάντησε (κι) εσείς, διά μέσω της επόμενης κάλπης…

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *