Δοξιάδης
Featured Παραπολιτικά

Δοξιάδης για Μητσοτάκη: Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι σε έκαναν πρωθυπουργό!

Ο Απόστολος Δοξιάδης, συγγραφέας και διανοούμενος κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη σε άρθρο του στο Protagon.gr. Ο κ. Δοξιάδης είναι ένας θερμός υποστηρικτής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο δεν διστάζει να πει τις αλήθειες…όσο πικρές και αν είναι!

Αφού πρώτα ο συγγραφέας, επιτίθεται στη λαϊκή δεξιά, ταυτίζοντας τους με τρωκτικά, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την νοημοσύνη της Φώφης Γεννηματά, κάνει την μεγάλη αποκάλυψη…

«Ο ευρύτερος κεντρώος χώρος έφερε, ψηφίζοντας μαζικά, τον Μητσοτάκη και στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην εξουσία, ενώ από εκεί και πέρα τα κεντροαριστερά, τα κεντρώα και τα φιλελεύθερα στελέχη της κυβέρνησής του, προερχόμενα κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, τη Δράση και το Ποτάμι, αποτελούν, εκτός των αναμφισβήτητων ικανοτήτων τους, τα σύμβολα ενός νέου προσώπου της Νέας Δημοκρατίας».

Δηλαδή, όσοι έψαχναν τον λόγο εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με τις εξωφρενικές διαδικασίες, την διακοπή της ψηφοφορίας, την πρωτοφανή ανατροπή εις βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τώρα έχουν μία σαφή εξήγηση: Οι ουρανοκατέβατοι ψηφοφόροι που έκριναν το αποτέλεσμα, ήταν πασόκοι, ποταμίσιοι και ψηφοφόροι του Στέφανου Μάνου!

Όσο για τα τρωκτικά, τους δολοπλόκους και τους μηχανορράφους της «λαϊκής δεξιάς», μπορούν να πάνε στον αγύριστο, διότι πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους έχει καμία ανάγκη. Ο Κυριάκος θα συνεχίσει να κυβερνάει με τους πασόκους, τους ποταμίσιος και τους νεοφιλελεύθερους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *