σαββίδης
Ελλάδα Οικονομία

Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ): «Μοναδικός επενδυτής της Βόρειας Ελλάδας ο Σαββίδης»!

O αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε για την προσφορά του Ιβαν Σαββίδη στην Βόρειο Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Ιβάν Σαββίδης, για όσους δεν το γνωρίζουν, αν και μπορεί να ζουν στην ίδια πόλη, είναι ο μόνος που επένδυσε στην Ελλάδα, ακόμη και στην περίοδο του κορονοϊού, όπου κανένας δεν πλήρωνε, αυτός πήγε και αγόρασε το Πόρτο Καρράς, πληρώνοντας πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ. Τότε, που έδωσε μια λύση στην σημερινή Κυβέρνηση, πού ήταν ο κύριος Σιμόπουλος να του δώσει συγχαρητήρια; Όπως και νάχει, ο κύριος Σαββίδης είναι ο μοναδικός επενδυτής της Βόρειας Ελλάδας και φυσικά οι επενδύσεις του συνεχίζονται και στο Λιμάνι και στον ΠΑΟΚ, όπου περιμένει τις υπογραφές, για να χτίσει το καινούργιο γήπεδο, με δικά του χρήματα και όχι με κρατικά. Τι άλλο να κάνει δηλαδή;”.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει φύγει ακόμη από την Ελλάδα, βρίσκεται στο Πόρτο Καρράς και στη βίλα του και από εκεί παρακολουθεί τις επιχειρήσεις του, κατευθύνει τα πάντα και ενημερώνεται για τα πάντα, μέσω τηλεδιασκέψεων. Δεν ξέρω πότε θα φύγει, αλλά σίγουρα είναι εκεί και εμείς τον θέλουμε σύντομα κοντά μας, στο γήπεδο, εκεί όπου ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τον λατρεύει».

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *