Παραπολιτικά

Στην Αίγινα Τσίπρας – Φλαμπουράρης και Γεροβασίλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αίγινα παρευρέθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας με την σύντροφο του Περιστερά Μπαζιάνα. Μάλιστα, η μάζωξη έγινε με αφορμή την ονομαστική εορτή του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Όλγα Γεροβασίλη με τον σύζυγό της, ο Χρήστος Σπίρτζης, η κόρη ενός επιχειρηματία με τον σύζυγό της και διάφοροι άλλοι που βρέθηκαν για ένα τριήμερο στην Αίγινα κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα, τρώγοντας στις ξακουστές ταβέρνες του νησιού και τα βράδια κατέληγαν στην οικία Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο  κ. Τσίπρας πήγε στην Αίγινα αυθημερόν, για να ευχηθεί στον Φλαμπουράρη. Όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες, κάποια στιγμή έγινε χαλαρή κουβέντα για τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Ο κ. Τσίπρας είπε στους βουλευτές του ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον κ. Αποστολάκη για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τότε άρχισαν να κάνουν αστειάκια του τύπου ότι αντί «του Αποστολάκη καλύτερα να στείλουμε στη ΝΔ τον Σπίρτζη που συνεχώς ομιλεί» ή «θα ψάξουμε να βρούμε κάποιον που δεν θέλουμε να τον δώσουμε στη ΝΔ για να τον ξεφορτωθούμε», είπαν μάλιστα και μερικά ονόματα, αλλά τα είπαν από… αστείο.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *