σκέρτσος
Media

Παπαχρήστος κατά Σκέρτσου: Ο άτυπος υπουργός υγείας που διαβιεί στην αυλή του Μαξίμου

Κάτι συμβαίνει με την σχέση του Μαρινάκη – Μητσοτάκη. Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση σε διάστημα λίγων ημερών του Γιώργου Παπαχρήστου, μετά από αυτή κατά του πρωθυπουργού για τη συνάντησή του με τον «Ντάλτον».

Ο συντάκτης των φιλοκυβερνητικών “Νέων” που ανήκει στο συγκρότημα του μιντιάρχη Μαρινάκη, αφού αναφέρει τον κ. Σκέρτσο ως άτυπο υπουργό Υγείας, σχολιάζει ότι «θα μας τρελάνει ο πολυπράγμων Ακης Σκέρτσος, που διαβιοί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου.

Και συνεχίζει: “Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος χθες αναφορικά με το ανεπιτυχές εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης το οποίο υποτίθεται ότι  εποπτεύει:

Εχουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε όσους ακόμη το σκέπτονται, φοβούνται, διστάζουν. Δεν θα πείσουμε τους σκληρούς αντιεμβολιαστές που θεωρούν είτε ότι δεν υπάρχει πανδημία είτε ότι το εμβόλιο είναι κάτι βλαβερό για τον άνθρωπο. Πρέπει να πάμε στο μικρο-επίπεδο και να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε σε επίπεδο επιστημόνων, κοινωνικών δικτύων, στο επίπεδο ανθρώπων που έχουν επιρροή και αξιοπιστία στο δημόσιο λόγο τους”.

«Μεγάλος! Υπουργέ μου, γιατί μας λέτε τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και δεν το κάνετε; Να μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές, για ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος.Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες…»

 

Ολοφάνερες πλέον οι αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος. Ιδίως όταν οι αιχμές αυτές, αφήνονται μέσα από τα φιλοκυβερνητικά “Νέα”, τότε αφήνει και εντυπώσεις για την μελλοντική “στήριξη” προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *