τσίπρασ
Παραπολιτικά

Τσίπρας: Γιατί ακύρωσε την επίσκεψη στο 10ο δημοτικό σχολείο Πετρούπολης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ακύρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την επίσκεψή του σήμερα το πρωί στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας απέρριψε το εν λόγω σχολείο γιατί πληρούσε όλες τις προδιαγραφές! Απίστευτο και όμως αληθινό!

Το επιτελείο της Κουμουνδούρου, μάλλον από κακή συνεννόηση, διάλεξαν για την επίσκεψη ένα σχολείο το οποίο είναι πλήρες σε προσωπικό, έχει τμήματα με μάξιμουμ 25 μαθητές, το ολοήμερο σχολείο λειτουργεί κανονικά και είναι τοποθετημένες έξι θέσεις για παράλληλες στηρίξεις.

Κάπου εκεί, μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, το γραφείο του τέως πρωθυπουργού και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, συνειδητοποίησαν ότι η επίσκεψη δεν είχε νόημα, καθώς ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν θα μπορούσε να πει αυτά που είχε ετοιμάσει.

Πιο απλά, η πραγματικότητα του σχολείου, που λειτουργεί υποδειγματικά, δεν θα εξυπηρετούσε το προκατασκευασμένο αφήγημα περί διάλυσης της εκπαίδευσης, παράδοσής της σε μεγάλα συμφέροντα και κυρίως δεν θα διαθέτει τάξεις με 35 παιδιά που «θα γίνουν βόμβες διασποράς του COVID» κ.λπ.

Κάπως έτσι, οι «σκάουτερ» του κ. Τσίπρα συνεχίζουν την αναζήτηση, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο σχολείο που θα λειτουργήσει ως σκηνικό για τις καταγγελίες του κ. Τσίπρα, με την αποτυχία της Πετρούπολης να βαραίνει ασφαλώς τις πλάτες τους…

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *