κουρτζίδης υπόθεση noor1
Media

Συνέντευξη Κουρτζίδη (Metropolis 95.5): Είναι δυνατόν η υπόθεση «Noor1» να μπει αρχείο; – Όποιοι το αποφασίσουν… θα μπλέξουν! (audio)

Ο Πάρις Κουρτζίδης μίλησε στον Metropolis 95,5 και τον Γιώργο Μπούζο για την υπόθεση χρηματοδότησης του “Noor 1” που μετέφερε 3 τόνους ηρωίνης (2,1 έφτασαν στην Ελλάδα), για την οποία μάλιστα έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και στενών συνεργατών του.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουρτζίδης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου που αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μπει στο αρχείο.

Μεταξύ άλλων, ο Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος διερευνά την υπόθεση σε βάθος, ανέφερε: “Είναι δυνατόν να πάει στο αρχείο μια τέτοια υπόθεση που τόσοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους; Αν ένας άνθρωπος πιέζει να πάει στο αρχείο κάθε υπόθεση που κατηγορείται ή επιδιώκει άλλες να παραγράφονται, τότε κάτι συμβαίνει. Ο ίδιος, πρώτος από όλους, θα ‘πρεπε να θέλει να πάει στο ακροατήριο (σ.σ. η υπόθεση) και από τη στιγμή που υποστηρίζει ότι είναι αθώος να δικαιωθεί”.

Και συνεχίζει: “Μέσα στο πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας και γενικά στη δικογραφία, αποδεικνύονται μεγάλες απάτες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά. Εμπλέκονται και άλλα άτομα μέσα σε αυτό. Προκύπτουν ξεκάθαρα προσπάθειες συγκάλυψης και παραβάσεις καθήκοντος. Είναι δυνατόν να αρχειοθετηθεί μια τέτοια υπόθεση; Όποιος αποφασίσει κάτι τέτοιο θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι τίποτα δεν παραγράφεται. Τίποτα δεν θα κλείσει έτσι… Και θα ελεγχθεί για δόλο… Θα αναγκαστώ να φέρω στο φως όλα τα στοιχεία”.

Ακούστε, όσα είπε ο Πάρις Κουρτζίδης, παρακάτω:

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *