παπαδάκης
Media

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποσύρεται από την τηλεόραση

Πάνω από 30 χρόνια συμπληρώνει ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αφού βρίσκεται από το ξεκίνημα του ιδιωτικού σταθμού σταθερά στο πόστο της πρωινής ενημέρωσης.

Φέτος όμως, για πρώτη φορά μέσα στις 3 αυτές συνεχείς δεκαετίες τηλεοπτικής παρουσίας, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του iciao.gr, να σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί από την τηλεόραση αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην πρωινή ζώνη.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η διαδοχολογία έχει ήδη ξεκινήσει και ο Γιώργος Παπαδάκης φέρεται να θέλει να είναι αυτός που θα δείξει τον διάδοχό του. Μάλιστα ο ίδιος θα ήθελε να είναι ο γιος του Φοίβος, ο οποίος θα μπορούσε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, πάντα όμως υπό την καθοδήγηση του δεύτερου.

Η σκέψη του δημοσιογράφου να αποσυρθεί από την παρουσίαση δε σημαίνει ότι θα αποσυρθεί τελείως και από το «Καλημέρα Ελλάδα», ειδικά αν διάδοχός του είναι ο γιος του, τον οποίο θα βοηθάει πίσω από τις κάμερες.

Από την πλευρά του ο ΑΝΤ1 θα ήθελε πολύ να έχει τον Γιώργο Παπαδάκη τουλάχιστον για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν, αυτή του 2022-2023.

Αν όμως ο παρουσιαστής αποφασίσει να αποσυρθεί το μεγάλο φαβορί, από την πλευρά του σταθμού, δε θα είναι άλλο από το δίδυμο που ήδη έχει κάνει τηλεοπτική επιτυχία στα πρωινά του καναλιού.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *