νέα τούμπα
Αθλητικά Ελλάδα

Νέα Τούμπα: Το Μαξίμου οφείλει να «τρέξει» την ΓΓΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει απευθείας επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα της Νέας Τούμπας. Πλέον, φτάνει σε κεντρικό επίπεδο η υποχρέωση η Κυβέρνηση να πείσει ότι υπάρχει διάθεση για να προχωρήσει το γηπεδικό ζήτημα του ΠΑΟΚ που «αγγίζει» και την μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο.

Και πρέπει να πείσει γιατί ως τώρα ακούγονται από πολιτικούς μεγαλόστομες κουβέντες, χωρίς όμως, προς το παρόν, αντίκρισμα. Σε δύο διαδοχικές Διεθνείς Εκθέσεις παρουσιάστηκε ως μεγάλο έργο ανάπτυξης η Νέα Τούμπα με στόχο να καρπωθεί οφέλη η Κυβέρνηση, όμως, η τελευταία νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε στο θέμα της Νέας Τούμπας ψηφίστηκε στις 5 Νοεμβρίου 2018. Ήταν ο νόμος για την διεύρυνση χρήσης του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας. Εκτοτε, δεν υπήρξε καμία άλλη ρύθμιση ή κάποιο νομοθετικό πλαίσιο.

Κι αν κανείς πει ότι για την Νέα Τούμπα υπάρχει σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος (κι εκεί τα αποτελέσματα αναμένονται), για την μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο δεν έχουν γίνει ούτε τα στοιχειώδη (μία απλή υπουργική απόφαση που απαιτείται).

Τι πρέπει να κάνει το Μαξίμου;

Να πιέσει την ΓΓΑ και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς να «τρέξουν», κάτι που ως τώρα δεν έχουν πράξει.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *