Featured Ελλάδα

Τράγκας: Ο Μητσοτάκης προτιμά στην αθηνοκεντρική TV αυτόν που πουλά χειρόγραφα Ιησού και αλοιφές θεραπείας της Covid-19

Ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ συναντήθηκε με όλα τα ΜΜΕ των Σερρών – Σε εξέλιξη η μεγάλη περιοδεία του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η μεγάλη περιοδεία του Γιώργου Τράγκα και κλιμακίου του ΚΕΛΑΝ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Όλα τα ΜΜΕ του νομού Σερρών παρέστησαν στην συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του Κινήματος στην κεντρική πλατεία της πόλεως. Επίσης, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της περιοχής και τα τηλεοπτικά δίκτυα φιλοξένησαν τον επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ.

Ο Γιώργος Τράγκας στις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις του επισήμανε ότι έρχονται νέα δάνεια και μνημόνια αφού το δημόσιο χρέος είναι πλέον στα 480 δις δολάρια!!!

Σε σχετικό ερώτημα των ΜΜΕ στις Σέρρες, ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ είπε ότι το Κίνημα προτείνει για την ανάταξη της οικονομίας της χώρας, φορολογία Κύπρου (15%) όπως και πάγωμα όλων των δανείων για 10 χρόνια με ταυτόχρονη επανεξέταση όλων των φακέλων και γνωστοποίηση στους δανειολήπτες του ποσού με το οποίο τα διάφορα fund, αγόρασαν το δάνειό τους.

“Ο μισός πληθυσμός δεν κοιμάται λόγω υπερχρέωσης”, είπε ο Γιώργος Τράγκας και τόνισε παράλληλα ότι “εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων δεν μπορούν πλέον να ζήσουν, δεν έχουν τα προς το ζην! Χρειάζονται πράξεις και πραγματική βοήθεια του κράτους και όχι παχιά λόγια”.

ΤΡΑΓΚΑΣ

Ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ υπογράμμισε ότι όλα τα οξειδωμένα πρόσωπα του πολιτικού κόσμου ανακυκλώνονται, απογοητεύοντας το εκλογικό σώμα με τις επαναλαμβανόμενες πράξεις και τις ψεύτικες υποσχέσεις.

Σχολιάζοντας μάλιστα την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ο Γιώργος Τράγκας είπε ότι “…μοιάζει με τον ερχομό της μούμιας μέσα σε αμμοθύελλα”!!!

Στην Αθήνα, όπως σημείωσε ο επικεφαλής του Κινήματος, παίζεται ένα σικέ παιχνίδι μεταξύ της σημιτικής και νεοφασιστικής ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη και του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να συμμαχήσει με κομμάτια του ΚΙΝΑΛ αλλά και τον Βαρουφάκη.

“Εμείς”, όπως πρόσθεσε, “θα ανανεώσουμε το πολιτικό κόσμο. Θα αναχαιτίσουμε την παρακμή. Και θα φέρουμε αξιοπρέπεια και δημοκρατία στην ελληνική κοινωνία.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν επίμονα τον Γιώργο Τράγκα για την συμπεριφορά των πανελλαδικών καναλιών απέναντί του και για την σιωπή των Αθηναίων δημοσιογράφων για την πολιτική κίνησή του. Μάλιστα, γνωστή παλαιά εφημερίδα των Σερρών, τον ρώτησε πώς είναι δυνατόν να εργάστηκε τόσα χρόνια στον REAL FM και να μην ειπωθεί ούτε λέξη από το ραδιοφωνικό σταθμό για το Κίνημα “Ελεύθεροι Άνθρωποι”. Ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ απάντηση: “Η Νέα Δημοκρατία και το αθηνοκεντρικό πολιτικό σύστημα τρέμει την ιδέα ότι εμείς θα μπούμε στην Βουλή και θα αλλάξουμε τα πράγματα. Η Νέα Δημοκρατία προτιμά να προωθεί πωλητές αυθεντικών… χειρογράφων του Ιησού προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους αφού καταρρέει όλη την χώρα”.

Να σημειωθεί πως πολλοί φίλοι του Κινήματος περίμεναν τον Γιώργο Τράγκα στην κεντρική πλατεία των Σερρών όπου συνομίλησαν μαζί του για αρκετή ώρα. Οι Σέρρες, όπως του είπαν, έχουν ανεργία 40%. Ελάχιστες μεγάλες επιχειρήσεις λειτουργούν στην περιοχή. Υπάρχει ένα εργοστάσιο επίπλων, ένα εργοστάσιο παραγωγής βιοντίζελ, το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. και η ΣΕΡΓΑΛ (Σερραϊκή Βιομηχανία Γάλακτος). Εξάλλου, τα κουτσομπολιά στην περιοχή λένε ότι συμμετέχουν σε διάφορες τοπικές επιχειρήσεις η οικογένεια Καραμανλή και η οικογένεια Μπακογιάννη.

Οι περισσότεροι νέοι στις Σέρρες έχουν φύγει και πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να φύγουν τώρα. Τα μεροκάματα που βρίσκονται είναι ελάχιστα. Οι καφετέριες αμέτρητες. Οι προοπτικές, μηδαμινές. Οι βολεμένοι, από την οικογένεια Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, δεν μιλάνε, Όμως, ο θυμός μεγαλώνει ενώ η επιθυμία για πολιτική αλλαγή, είναι διάχυτη!

Το κλιμάκιο του ΚΕΛΑΝ συνεχίζει την περιοδεία του σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Κιλκίς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

τράγκασ

τράγκασ

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *