Featured Πιπεράτα παρασκήνια

Αποκλειστικές εξιστορήσεις Ζιώγα σε Πάρι Κουρτζίδη για τα έργα και τις ημέρες Βασιλακόπουλου στα Μετέωρα (ηχητικό)

Το είχαμε υποσχεθεί στον γνωστό τηλε-μαϊντανό γιατρό Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: οι αποκαλύψεις μας για το επεισόδιο στην ταβέρνα του Ζιώγα, στην Καλαμπάκα, θα είναι συγκλονιστικές.

Κυρίως, όμως, θα είναι προϊόν κανονικού ρεπορτάζ και όχι… δημοσιογραφίας τύπου «λίστας Πέτσα» με αλχημείες και επιλεκτική δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου – εκπροσώπου τύπου του ΚΕΛΑΝ, Πάρι Κουρτζίδη, είχε προϊδεάσει για τις επερχόμενες αποκαλύψεις.

«Κακός μπάτσος»

Στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Crash Radio ο γνωστός δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης εξιστόρησε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις ευθύνες που έχει ο κ. Βασιλακόπουλος για το επεισόδιο στη γνωστή ταβέρνα του Ζιώγα, καθώς η συμπεριφορά ήταν το λιγότερο… αχαρακτήριστη για επιστήμονα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Βασιλακόπουλος αναστάτωσε μια ολόκληρη περιοχή, θέλοντας να το παίξει «κακός μπάτσος», όπως είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Πάρις Κουρτζίδης.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου – διαχειριστή του PIPERATA, ο οποίος πήρε συνέντευξη από τους Ζιωγαίους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας κι άλλα επεισόδια που δημιούργησε ο κ. Βασιλακόπουλος στα Μετέωρα. Με πιο ενδεικτικό της Παρασκευής 29/10, μιας ημέρας πριν από τα γεγονότα στην ταβέρνα του Ζιώγα.

Όπως είπε και στην εκπομπή του ο Πάρις Κουρτζίδης: «Ο Βασιλακόπουλος, έκανε φασαρία σε καφετέρια επειδή κάποιοι νέοι κάπνιζαν ναργιλέ». Ο γνωστός τηλεμαϊντανός γιατρός έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος, τόσο στους θαμώνες, όσο και στους υπεύθυνους της καφετέριας, λέγοντάς τους «ότι είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση της νόσου Covid-19»!

Από το κατάστημα του εξήγησαν ότι ο ναργιλές καπνίζεται με ξεχωριστό πιπάκι, δηλαδή ότι ο καθένας νέος έχει το δικό του, κι αφού έγινε περίγελος, ύστερα αποχώρισε ήρεμα…

Φασαρία και στο ξενοδοχείο

Όμως, ο κ. Βασιλακόπουλος γενικώς «ψαχνόταν για φασαρίες». Έτσι, έκανε φασαρία ακόμη και στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Ωστόσο, η φασαρία αυτή δεν πήρε διαστάσεις, ούτε δημοσιότητα, καθώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου τυγχάνει να είναι φαρμακοποιός της περιοχής. Οι δε εκπρόσωποι της φαρμακευτικής εταιρείας, που πλήρωσε και τα έξοδα διαμονής του, πρόλαβαν και του εξήγησαν πως έχουν τα πράγματα…

Στην ταβέρνα του Ζιώγα, ο κ. Βασιλακόπουλος και η παρέα του, όλοι τους προερχόμενοι από το συνέδριο της γνωστής Βρετανικής πολυεθνικής του φαρμάκου Glaxo Smith Kline, πήγαν και ζήτησαν να εξυπηρετηθούν γρήγορα, προκειμένου να αποχωρήσουν το πολύ σε μια ώρα.

Η εξιστόρηση του Πάρι Κουρτζίδη είναι αφοπλιστική: «Με ευθύνη των ανθρώπων της ταβέρνας δεν έγιναν έλεγχοι στην παρέα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν γρήγορα και μάλιστα εις βάρος άλλων πελατών. Παρ’ όλα αυτά έτρωγαν και έπιναν επί δυόμιση περίπου ώρες. Ο δε κ. Βασιλακόπουλος όταν έγινε η πρώτη παρατήρηση από συνάδελφό του προς την ιδιοκτησία της ταβέρνας , αυτός άρχισε να τσιρίζει γιατί δεν τους έκαναν έλεγχο, παραβλέποντας ότι όσοι ήταν ανεμβολίαστοι βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού και έτρωγαν.»

«Γιατρός που βρισκόταν στην παρέα και είχε μείνει μέχρι το τέλος στην ταβέρνα έλεγε σε συναδέλφους του μετά το επεισόδιο ότι ο Βασιλακόπουλος ήταν ανεξέλεγκτος και προκλητικός.»

Στην ταβέρνα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή του ο Πάρις Κουρτζίδης ήταν παρόντας και βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας, ο οποίος θα μπορούσε σε μελλοντική δικαστική εξέλιξη να κληθεί ως μάρτυρας.

Έβρισε χυδαία την κόρη Ζιώγα

Ο υπεύθυνοι του καταστήματος διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Βασιλακόπουλο για τη συμπεριφορά του και η απάντηση του γνωστού τηλεμαϊντανού γιατρού άφησε άφωνους τους πάντες: «ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Μιλάω κάθε  μέρα με υπουργούς και στο ΣΚΑΪ. Θα σας κλείσω το μαγαζί, εγώ!».

«Στο επεισόδιο» όπως αποκαλύπτει ο Πάρις Κουρτζίδης, «ενεπλάκησαν και δύο νοσηλεύτριες, εμβολιασμένες και οι δύο, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν στον Βασιλακόπουλο λέγοντάς του “ήμαρτον άνθρωπε μου. Σε ακούγαμε κάθε μέρα στην Αθήνα να τσιρίζεις, σε ακούμε κι εδώ που πήραμε λίγες ημέρες άδεια μετά από 1,5 χρόνο;”».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, οι δύο κοπέλες έχουν στην κατοχή τους και βίντεο με τα φαιδρά γεγονότα που έστησε ο γιατρός. Ο Πάρις Κουρτζίδης αποκάλυψε επίσης ότι αυτόπτης μάρτυρας του οποίου τα στοιχεία έχει στη διάθεσή του έλεγε «σόου έδινε ο Βασιλακόπουλος. Το επιδίωξε…».

Η συμπεριφορά του κ. Βασιλακόπουλου στην κόρη του Ζιώγα ήταν επίσης άθλια: «Η κόρη του Ζιώγα του ζήτησε ευγενικά να φύγει από το μαγαζί κι εκείνος σήκωσε το χέρι απειλητικά εναντίον της. Η κοπέλα του είπε ορθά κοφτά “μην τολμήσεις να με αγγίξεις, γιατί θα σε καταγγείλω”, για να λάβει την απάντηση “θα μου…”» Με λίγα λόγια, αισχρός!

Το εξωφρενικό είναι ότι το ίδιο βράδυ του επεισοδίου, ο κ. Βασιλακόπουλος πήγε κι αλλού για φαγητό, συνοδευόμενος όμως από έξι περιπολικά και μοτοσικλέτες της Αστυνομίας! Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Πάρι Κουρτζίδη και όσα του εξιστόρησε ο Δημήτρης Ζιώγας (ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και γιος του παραδοσιακού Γρηγόρη Ζιώγα): «Άλλος Φουρθιώτης μας βρήκε»!

Θα ακούσετε παρακάτω και στο ηχητικό να το επισημαίνει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Οι παρεμβάσεις του Μαξίμου

Τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ, καθώς οι αποκαλύψεις του Πάρι Κουρτζίδη φτάνουν μέχρι και τις παρεμβάσεις του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να «θαφτεί» το θέμα. Οι παρεμβάσεις έγιναν κυρίως προς την πλευρά των ιδιοκτητών από τους οποίους ζήτησαν να μην το τραβήξουν άλλο «και αν το τραβήξει αυτός θα τον… μαζέψουνε».

Βέβαια ο κ. Ζιώγας που είναι στέλεχος της ΝΔ στην περιοχή και έχει σημαντική προσφορά στον τόπο του έχει τις άκρες του και -κυρίως- είναι αγανακτισμένος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και με τη διαχείριση της πανδημίας, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Πάρι Κουρτζίδη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκπρόσωπος τύπου του ΚΕΛΑΝ, δεν άφησε εκτός αποκαλύψεων και το σινάφι των τηλεοπτικών καναλιών και γενικώς των συστημικών ΜΜΕ: «Είναι το πιο εύκολο ρεπορτάζ που έχω βγάλει. Απορώ με τους συναδέλφους και την επιλεκτικότητά τους…», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του.

Ακούστε το απόσπασμα των αποκαλύψεων του Πάρι Κουρτζίδη στη ραδιοφωνική εκπομπή του, στο Crash Radio.

 

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *