Άγριος τσακωμός στο Survivor: Δεν θα σε φοβηθώ επειδή ο πατέρας σου ήταν υπουργός! (vid) | piperata.gr Skip to main content
πατερασ ανθησ σαλαγκουδη- τριανταφυλλοσ ανθη- τσακωμοσ survivor- survivor spoiler- survivor ανθη- γιωργοσ σαλαγκουδησ υπουργοσ-

Άγριος τσακωμός στο Survivor: Δεν θα σε φοβηθώ επειδή ο πατέρας σου ήταν υπουργός! (vid)

Άναψαν τα αίματα στο Survivor με την αναφορά του Τριαντάφυλλου στον πατέρα της Ανθής! Η Σοφία δεν άργησε να απαντήσει στον "Ντάφυ" και ο τσακωμός φούντωσε στην παραλία των κόκκινων.

 

Οι αναφορές των παικτών στον πατέρα της Ανθής Σαλαγκούδη, τον πρώην υπουργό Γιώργο Σαλαγκούδη, είναι συχνές. Πολλές φορές μάλιστα έχουν "κατηγορήσει" την παίκτρια ότι η θέση της στο παιχνίδι ή και η παραμονή της, οφείλεται σε εκείνον.

 

Όσο περνούσε η ώρα, ο Τριαντάφυλλος ανέβασε τους τόνους λέγοντας ότι άλλοι δεν λένε την γνώμη τους για την ίδια και την στηρίζουν γιατί δεν αποχωρεί από το ριάλιτι «ως δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο» ενώ στην πραγματικότητα την κοροϊδεύουν.

 

Σε εκείνο το σημείο ο ίδιος έβαλε στην συζήτηση και τον πατέρα της Ανθής που παλιότερα ήταν πολιτικός: «Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή…Γελούσες..Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο;

Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή κάποιοι την γλείφουν… Λέω αυτά που βλέπω… Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις. Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός κι αν την στηρίζει.»

 

Άγριος τσακωμός στο Survivor

 

 

Ποιος είναι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη;

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, υπήρξε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι το 2009, και διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006. Η κόρη του Ανθή, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της δημοσιογραφίας και όχι της πολιτικής, παρόλα αυτά έχει δεχτεί αρκετές φορές σφοδρή κριτική για τον πατέρα της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός».

 

γιωργοσ σαλαγκουδησ- ανθη σαλαγκουδη- πατερασ ανθησ σαλαγκουδη- survivor ανθη- survivor spoiler- survivor τσακωμοσ-Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV