Λονδίνο: Δύο νεκροί μετά από έκρηξη σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων | piperata.gr Skip to main content
 Λονδίνο: Δύο νεκροί μετά από έκρηξη σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων

Λονδίνο: Δύο νεκροί μετά από έκρηξη σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων

Ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στο Ήλινγκ του δυτικού Λονδίνου, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

 

Μέχρι και αργά το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου 40 πυροσβέστες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι αναζητούσαν ανθρώπους που μπορεί να παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία είχε εκφράσει φόβους για πιθανά θύματα.

 

 

 

Συνολικά τρία παιδιά και 18 ενήλικες που παγιδεύτηκαν στα γύρω σπίτια λόγω των ζημιών από την έκρηξη διασώθηκαν από τους πυροσβέστες, σύμφωνα με το Sky News.

 

Υπήρξε και τουλάχιστον ένας τραυματίας που οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, από όπου έχει πάρει πλέον εξιτήριο.

 

Ο επικεφαλής Πολ Μόργκαν τονίζει: «Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν να ερευνούν την ιδιοκτησία, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό και σκυλιά.»

«Η έκρηξη προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κατάστημα. Οι πυροσβέστες συστηματικά προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το κτήριο και να ψάξουν για τυχόν εγκλωβισμένους. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή αυτή την ώρα», τόνισε ο υπεύθυνος του αρμόδιου τμήματος της Πυροσβεστικής.

 

«Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε μαγαζί και σε παρακείμενα κτήρια», τόνισε.

 

Η αιτία της έκρηξης αποδίδεται σε ανάφλεξη φιάλης αερίου ή σε πρόβλημα στην παροχή φυσικού αερίου.

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV