Απάντηση προέδρου ΔΣΑ για κορωνοπάρτι: Έχω τρία συστήματα αποστείρωσης αέρα - Δεν έγινε πάρτι! | piperata.gr Skip to main content
Απάντηση προέδρου ΔΣΑ για κορωνοπάρτι: Είχα συστήματα αποστείρωσης αέρα - Δεν υπάρχει κίνδυνος!

Απάντηση προέδρου ΔΣΑ για κορωνοπάρτι: Έχω τρία συστήματα αποστείρωσης αέρα - Δεν έγινε πάρτι!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσίευση φωτογραφιών από τα γενέθλια του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, ο ίδιος έσπευσε να δώσει απαντήσεις για το περίφημο κορωνοπάρτι.

 

Ο κ. Βερβεσός υποστηρίζει ότι δεν έγινε κανένα πάρτι. «Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα!

«Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα» υποστηρίζει ακόμη, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον στοχοποίησαν.

 

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν.

Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία.

Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν». 

 

Διαβάστε επίσης: Οργή Μπογδάνου για το κορωνοπάρτι που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (pic-post)Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV