Οργή Μπογδάνου για το κορωνοπάρτι που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Οργή Μπογδάνου για το κορωνοπάρτι που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (pic-post)

Οργή Μπογδάνου για το κορωνοπάρτι που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (pic-post)

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, βρέθηκε στο στόχαστρο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

 

Οι εικόνες από το κωρονοπάρτι του κ. Βερβεσού, προκαλούν αγανάκτηση και αποστροφή και αυτό θα πρέπει να φέρει την αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα και των λοιπών αρμόδιων αρχών.

 

Ο κ. Μπογδάνος με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, ξεμπροστιάζει εμμέσως πλην σαφώς τον κ. Βερβεσό, ο οποίος αποφάσισε εν μέσω πανδημίας και αυστηρότατων μέτρων να πραγματοποιήσει ένα μικρό...γλέντι!

Η μάζωξη σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Μπογδάνος στην ανάρτησή του, δείχνοντας μάλιστα και τις φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

 

Μεταξύ άλλων αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ανάρτησή του: Ανοίγουν σαμπάνιες, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν, όλοι πλην ενός χωρίς μάσκα και ανεβάζουν στο instagram «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας».

Σοκ και αποστροφή.

 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV